160×600 text-47 lijevo

Dobro pogledajte ovih šest slika. Na prvi pogled možda izgledaju kao najobičnija pera, ali dopustite sebi da vas jedno od njih baš privuče. Upravo ono nosi poruku za vas.

1. Talentirana i odlučna osoba

Ti si jedna izravna, iskrena osoba, s jasnom orijentacijom ka uspjehu.

S velikom odlučnošću i entuzijazmom ideš putem koji te vodi ka ostvarenju svojih snova i ciljeva, i generalno ostvariš sve što naumiš.

Tvoj glavni izazov je kontrolirati frustracije i bijes kada stvari ne ispadnu onako kako si očekivao.

Moraš razumjeti da su planovi sudbine puno puta bolji od tvojih. Umjesto da gubiš energiju ljuteći se na ono što se dogodilo, bolje nastavi raditi s ljubavlju i predanošću, vjerujući u svoj talent.

2. Analitička i pronicljiva osoba

Kao inteligentna i metodična osoba, također si i vrlo organizirana kada se radi o poslu, s velikim zanimanjem za učenjem novih stvari svakog dana.

Iako imaš dobre prijatelje i ljude koji te vole, ponekad bi bilo dobro da izdvojiš vrijeme samo za sebe, za svoje misli i ideje.

Tvoj glavni izazov je da budeš tolerantniji i razumiješ da kada govoriš jezikom ljubavi, kada vidiš očima suosjećanja i kada slušaš ušima prihvaćanja, tvoja veza sa ostalima će se primjetno poboljšati i tvoji dani će biti mnogo mirniji i sretniji.

160×600 text-47 lijevo

3. Entuzijastična i kreativna osoba

Aktivan si, kreativan i zabavan.

Živiš život s entuzijazmom i uvijek se trudiš vidjeti dobru stranu.

Također si ponekad vrlo impulzivan, pa dopuštaš da odluke donosiš emocijama, a ne razumom.

Glavni izazov ti je naučiti kontrolirati naglost i bolje upravljati svojim obvezama. Moguće je da gomilaš mnoge obveze, a zapravo bi trebao naučiti kako reći “ne”. To će u mnogome olakšati tvoj život i također ćeš biti ispunjenija osoba.

4. Ljubazna i harmonična osoba

Želiš mir i harmoniju u svom svijetu. Živiš u konstantnoj potrazi za mirom i blagostanjem, kako za tebe, tako i za ljude koje voliš.

U nekim slučajevima, tuđe probleme doživljavaš kao svoje. Ovo zapravo nije dobro i upravo tu leži tvoj veliki izazov.

Dati drugima podršku je divno, ali sjeti se da možeš dati samo ono što imaš. Iz tog razloga počni od sebe.

Ne možeš dati mir ako je u tvom životu bura, ne možeš dati sigurnost, ako je u tvom životu sumnja.

Iz tog razloga, počni od sebe, fokusiraj se na sebe, ne zbog egoizma nego iz realizacije da samo onda kada budeš kompletna osoba, moći ćeš inspirirati i podržati druge na jedan efektivan način.

160×600 text-47 lijevo

5. Marljiva i senzibilna osoba

Ti si jedna vesela, umjetnička duša s izraženom empatijom. Vrlo si kreativna osoba s potrebom da više vjeruješ u sebe, svoje talente i u sve ono što možeš učiniti.

U što vjeruješ – to stvoriš, iz tog razloga je vjerovanje u sebe samog prvi korak kako bi postigao velike stvari u svom životu.

Sjeti se da kada sumnjaš u svoju moć, daješ moć svojoj sumnji. Prisjeti se svih svojih talenata i vrlina i koračaj životom svaki dan čvrstim i sigurnim koracima.

6. Neovisna i profinjena osoba

Sloviš za sigurnu, elegantnu, samokritičnu i prije svega osobu vjernu svojim principima.

Voliš živjeti život na svoj način, radiš po svom ritmu i smeta ti kada se druge osobe miješaju u tvoje planove ili projekte, utječući na tvoju neovisnost i tvoj način na koji radiš stvari.

Tvoj glavni izazov je da bolje upravljaš resursima (vremenom i novcem). Odredi prioritete u svom životu i upravljaj resursima u skladu s time.

Na taj način ćeš imati više kontrole, više slobode i mnogo više mira u svom životu.

magazin.ba

 

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaTražiti sreću izvan nas samih put je u nesreću
Slijedeća objavaSamootkrivanje: Sve ide u najboljem redu, čak i kad nam se čini da ne ide
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here