U iščekivanju blagdana, uspesnazena.com nam predlaže ovaj simpatičan test.

Odaberite jelku koja vam se najviše sviđa i saznajte kakva godina vas očekuje:

Izabrali ste jelku br. 1

Godina će za vas biti uspješna. Jedna od uspješnijih u vašem životu. Bitno je ispravno postaviti prioritete, odabrati zone djelovanja, cilj koji vam je posebno bitan, i ne trošiti snage i vrijeme na druge stvari. Dosta ćete postići, ako od samog početka odaberite ispravan pravac.

Novi za clanke 75Izabrali ste jelku br. 2

Godina će za vas biti obećavajuća. Učinit će vam se da vas se, odjednom, cijeli svijet sjetio, svima ćete postati potrebni. To je zaista tako. Imat ćete mnoštvo planova za sve sfere života. Neće se sve odmah ostvariti, ali neki od projekata postat će temelj vaše budućnosti.

Izabrali ste jelku br. 3

Godina će za vas biti VESELA. Čak i ako ste vrlo ozbiljnog raspoloženja, to vas neće spriječiti da se, od srca, dobro zabavite u novoj godini. Za veselje i zabavu bit će mnoštvo razloga, vaš smijeh i iskreni osmijeh privući će mnogo dobrih ljudi, kako na poslu, tako i u osobnom životu.

Novi za clanke 75Izabrali ste jelku br. 4

Godina će za vas biti neobična. Čak, i da su vas upozorili unaprijed, i dalje ne biste povjerovali. Godina će se toliko razlikovati od vašeg života u cjelini, da se nećete prestati iznenađivati. Zapamtite: neobično, novo – ne znači loše. Za vas – sigurno!

Izabrali ste jelku br. 5

Godina će za vas biti spokojna. Nikakvog previranja, nikakvih neugodnih iznenađenja, sve će ići razmjerno i postupno, baš onako kako biste željeli. Ova godina postat će za vas predah, vrijeme kada ćete prikupljati snagu za ozbiljan korak naprijed.

Novi za clanke 75Izabrali ste jelku br. 6

Godina će za vas biti romantična. Možda i jedna od najromantičnijih u vašem životu. Sve će biti kao prožeto ružičastom izmaglicom nježnosti i topline. Ona će vas obaviti i podariti najuzvišenija osjećanja, zadovoljstvo zbog onoga što se događa.

Izabrali ste jelku br. 7

Godina će biti za vas velikodušna. Želite puno, želite svašta što vam padne na pamet. Netko će pozorno slušati vaše želje i ispunjavati ih, s vremena na vrijeme. Ali budite oprezni, ispunjenje želje ne donosi uvijek sreću. Pazite što želite, možda se i ostvari 🙂

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Izabrali ste jelku br.8

Godina će za vas biti bajkovita. Čak i ako ste apsolutni skeptik i cinik, u ovoj goditi će se dogoditi nešto toliko divno i čudesno, da nećete moći pronaći za to znanstveno objašnjenje 🙂 Naći ćete se u bajci, u čudu, i sami ćete se pretvoriti u heroja “pobijedivši zmaja”.

Izabrali ste jelku br. 9

Godina će za vas biti dobra. Svijet će sakriti svoje zube i kandže, i pjevati uspavanke za vas. Promijenit ćete svoj kut gledišta: od sada ćete osjećati manifestacije univerzalne dobrote. Shvatit ćete da je dobrota i – zaštita, i oružje.

uspesnazena.com

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here