Test: Voda kojom ste najviše privučeni otkriva tajne o vama – Pogađa do srži!

1
31097

160×600 text-47 lijevo

Voda je medij vezan za naš psiho-emocionalni sklop i sfere nesvjesnog.

Voda je čisto, izvorno znanje, inteligentna sila koja je sama po sebi pasivna sve dok ne dođe u kontakt s određenim informacijskim poljem, gdje se počinje ponašati u skladu s primljenom informacijom.

Od pamtivijeka se voda koristi za čišćenje i otpuštanje nečistoća, kao i u raznim ritualima duhovnog liječenja i iscjeljivanja u kojima se vodi predaje “da odnese urok” ili se na vodu “stavljaju” razne molitve, zapisi i sl., te se ta voda koristi za piće, kupanje ili čišćenje prostora.

Kada smo depresivni i napeti, okupamo se u moru, jezeru, rijeci ili ležimo u kadi vode i osjećamo kako napetost popušta. Većina nas, idealan odmor zamišlja negdje na moru, skoro je nezamisliv odmor bez vode… Boraveći u morskoj vodi, otpustimo i zaboravimo sve probleme, osjećamo se jako ugodno i opušteno.

Voda je medij oslobađanja, otpuštanja. Ona se ne bori, ne odupire, već usvaja, prihvaća, prilagođava se. Pogledajmo kapljicu vode, ona se ničemu ne odupire, već jednostavno teče i spaja s drugim kapljicama, tvoreći ocean. Ona se prepušta i tako sebi produžava život.

Odaberite sliku vodene površine s kojom ste najviše privučeni.

Nakon što je odaberete pogledajte svoje rezultate na drugoj stranici.

Responsive text-52 horizontal

Bodies-of-Water-2-600x917

Responsive text-52 horizontal

Kliknite na stranicu broj 2 za analizu

1
2
PODIJELI
Prethodna objavaDanas je Pun Mjesec u Djevici, iscjeljenje i završetak šestomjesečnog ciklusa: Ovo je najbolja afirmacija!
Slijedeća objavaPred proljeće unesite ove stvari u kuću i sreća će pokucati na vaša vrata!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here