Ti si bitna.

Ako ti nitko to nije rekao danas, mi ti to sada govorimo… Ti si bitna.

300×250 centar text-39

Tvoja mišljenja su bitna. Bitan je način na koji vidiš svijet, bitne su i riječi koje držiš za sebe jer se previše plašiš što će drugi ljudi misliti. Tvoj je glas bitan.

Tvoji su osjećaji bitni. Nisu pretjerani ili presnažni ili previše iritantni. Nisu nerealni, ludi ili naivni. Oni su ti. Oni su tvoje dubine i emocije i oni su bitni.

Tvoje su misli bitne. Bitni su glasovi u tvojoj glavi. Male lude stvari koje tri prolaze glavom prije spavanja. Bitne su stvari o kojima u tajnosti razmišljaš jer ti je previše neugodno da ih ikome kažeš. Tvoj um je bitan.

300×250 centar text-39

Tvoje srce je bitno. Bitno je ono oko čega si strastvena. Sve ono što te pokreće je bitno, bez obzira što društvo o tome misli, ili tvoji roditelji ili prijatelji. Tvoja strast je tvoj poziv i tvoj je poziv bitan bez obzira o čemu se radi.

Tvoji su snovi bitni. Oni nisu nemogući, nisu djetinjasti, nisu neambiciozni i nisu za svakog. Tvoja vizija je bitna. Bitan je način na koji želiš živjeti. Čak i da su tvoji snovi ludi, tvoja je ludost bitna.

Tvoj put je bitan. Kreni putem kojim želiš, vozi automobil koji si izabrala, vozi na način u kojem uživaš i slobodno izbaci sve nepoželjne putnike. Tvoja je cesta bitna, tvoj je smjer bitan.

Tvoji su problemi bitni. Prepreke s kojima se suočavaš izgrađuju tvoju snagu. Sve isplakane suze će isprati sve negativnosti. Tvoje su suze bitne, čak je i tvoja tama bitna.

300×250 centar text-39

Tvoja je sreća bitna. Bitni su detalji koje otkrivaš u radosti. Jednostavne stvari zbog kojih se smiješiš. Bitni su trenuci koji ti oduzimaju dah. Trebala bi ih tražiti, trebala bi ih pronaći. Tvoj je osmijeh bitan.

Tvoje postojanje je bitno. Ono nije slučajno, ovdje si jer imaš svoju priču i ovdje si jer ćeš ostaviti traga. Ti si bitna. Uvijek si bila i uvijek ćeš biti.

Možda si to zaboravila jer si okružena ljudima zbog kojih se osjećaš kao da nisi, ali ti si dovoljna i ti si važna i sve dok to znaš, ništa drugo nije bitno.

Izvor: zdravaisretna.hr

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

MDN – ŽIVOTNA ENERGIJA

ISCJELJUJUĆA NARUKVICA - Životna Energija

Spoj tri moćna kristala - žad, karneol, ahat

Žad harmonizira cijeli naš organizam. Žad pojačava rad živčanog centra, imunitet, rad srca, regulira krvni tlak
Karneol je pun životne energije i vitalnosti. Budi nas iz letargije, daje vitalnost i pomaže nam pronaći naš životni put.
Ahat pruža unutarnju stabilnost, mirnoću i zrelost. Stabilizira auru, uklanjanja i transformira negativne energije.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaSavjeti tijekom vladavine Djevice: Veliko čišćenje iznutra i izvana!
Slijedeća objavaIstraživanje otkrilo: Evo što neku osobu čini dosadnom!
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here