Artwork by Daniel B. Holeman

Responsive text-52 horizontalZatvorite oči.

Zamislite prekrasnu scenu u prirodi.

Vizualizirajte i zamislite sebe kako se smijete, kako ste sretni, radosni, puni ljubavi i u miru sa sobom i sa svijetom.

Razgledajte tu scenu prirode i uživajte u bojama, mirisima, zvukovima i u osjećaju sklada sa prirodom.

Vidite leptire kako lete zrakom, ptice kako pjevaju na nebu!

Osjećate nježni povjetarac kako prolazi kroz vašu kosu, kako vas miluje i voli. Vanjska temperatura je upravo kakva treba biti!

Sunčeve zrake nježno dodiruju vašu kožu, zagrijavaju vas i podsjećaju na unutarnje sunce, na unutarnju svjetlost koja gori u vama.

Duboko udahnite, a zatim duboko izdahnite.

300×250 centar text-39

Zrak je kristalno čist i ispunjen svjetlošću i prisutnošću Božjom!

Vi udišete Boga! To je tako sveto! Vi se osjećate tako dobro!

Osjetite kako je dobar osjećaj biti u ovom unutarnjem raju i nebu.

Dok hodate naokolo po travi i gledate ljepotu koja je oko vas, vidite planine, bujnu zelenu travu i najljepše cvjetove koje ste ikada vidjeli u životu!

Nebo je tamno modro, nagovještava čuda i čudesa koja čekaju na vas!

Dok gledate okolo i natapate se ljepotom, veličanstvenosti i slavom ovog svetog unutarnjeg prostora, Bog se pojavljuje ispred vas i stavlja «Zlatno jaje zaštite» oko vas!

Bog vam objašnjava kako je ovo «Zlatno jaje Božje» koje izgleda poput «zlatnog mjehura zaštite» prvi simbol da je Bog uvijek s vama i da vi živite i krećete se i sadržite svoje biće unutar Prisutnosti Božje!

Zatim vam Bog objašnjava kako je to zlatno jaje ili zlatni mjehur zaštite polupropusno. Ono zadržava vani svu negativnost koja dolazi od drugih ljudi, vanjskih događaja i svijeta! I također zadržava vani svu negativnost koja dolazi od vas u formi negativnih misli, negativnih osjećaja, iskušenja, loših navika, ovisnosti i tako dalje!

300×250 centar text-39

Vidite, osjetite i vizualizirajte kako sva negativna energija, kako sve negativne misli, osjećaji, riječi, djela koje dolaze od vanjskog svijeta samo se odbijaju od zlatnog jajeta i zlatnog mjehura poput vode niz pačja leđa!

A sada, vidite, osjetite i vizualizirajte kako sva negativnost koja dolazi iz nas također se odbija od zlatno jaje i mjehur kao od gumeni jastuk!

Stoga vas sada zlatno jaje i zlatni mjehur Božji štiti od sve negativnosti na svim razinama, i izvana i iznutra.

Sada ste potpuno sigurni, zaštićeni i nepovredivi na svim razinama vašeg bića!

Osjećajući se potpuno zaštićeni, sigurni i u unutarnjem miru, zahvalite Bogu na ovom daru, vratite se putem kroz travu i natrag u svoj svijet!

Dr. Joshua David Stone

fontanasvjetlosti.weebly.com

Željko

ŽELJKO


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 03
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here