Autor: Damir Igor

Mars će boraviti u znaku Strijelca u periodu od 26.01. do 18.03.2018.godine.

Marsu se u znaku Strijelca osjeća izuzetno pozitivno, iz razloga što je prisutna podudarnost priroda. I Mars, i znak Strijelac su po prirodi topli i suhi.

Ono što će dodatno pozitivno uticati na Marsov hod kroz znak Strijelca jeste recepcija sa Jupiterom.

U ovom periodu energija i odlučnost biti će na izuzetno visokom stupnju. Glavni akcent je na realiziranju svih Vama bitnih i značajnih ciljeva, planova i želja. Ako još uvijek niste sigurni što poduzeti i na što se usmjeriti da bi Vam bilo bolje, već do sredine 2. mjeseca ćete postati sigurni i ka ostvarenju toga. Započnite sve novo što želite, samo imajte na umu da je za uspjeh, više no ikad potreban čvrst i jasan fokus. Drugim riječima, držite se svog cilja, gledajući pravo, bez skretanja u lijevo ili pak desno…bez trošenja značajne energije na svakodnevne stvari, kao i bez osvrta na stav svoje okolice i drugih ljudi, općenito…I ne posustajte pred potencijalnim preprekama, ma koliko teškim Vam se one činile. Kada se pojavi prepreka, ne padajte u vatru, duboko udahnite, izbrojte do 10, i  kažite sebi – niti jedan veliki uspjeh nije došao preko noći. Prepreke su samo iskušenja koja, kada ih savladamo, čine nas sigurnijima u ono što želimo i čemu težimo, i naravno čine nas kvalitetnijima u tome.

Mars predstavlja ona područja života na koja usmjeravamo najviše energije, pa kada se nađe u Strijelcu, mnogo energije biva usmjereno na sticanje novih znanja, učenje i usavršavanje. S tim u vezi, ako razmišljate o upisu na neki edukacijski program, ili o stručnom usavršavanje, odlučite se za spomenuto, upravo sada, jer će Vam s vremenom donijeti veliku satisfakciju u svakom mogućem smislu. Ako ste učenik, student, ili pohađate kakav drugi edukacijski program, većina znanja koja budete stekli u ovom periodu predstavljat će Vaša trajno usvojena znanja, aktivna znanja, a što se tiče polaganja ispita, nadajte se najboljem. Odlični su uvjeti za sve one koji žele promjeniti školu ili fakultet. Ukoliko učite neki strani jezik, zarad ostvarenja određenog cilja vezano uz inostranstvo ili odnose sa osobama koje su iz inostranih zemalja, u kojima se taj jezik govori, maksimalno se intenzivirajte što se tiče učenja jezika, jer će Vam ići vrlo lako i lijepo, sa uživanjem, a što će u konačnici prouročiti brzo ostvarenje tog cilja kome težite. Mnogo uspjeha očekuje sve koji se bave istraživačkim radom, izumiteljstvom, patentima i pronalscima, kao i predavaštvom.

Mars u Strijelcu donosi i intenzivno usmjerenu energiju na putovanja, duge boravke u stranim zemljama ili eventualno drugim regijama, zatim intenzivno usmjerenu energiju na osobni i duhovni razvoj, kao i intenzivno usmjerenu energiju na sve što se tiče reguliranje pravnih pitanja. U svim ovim oblastima, sada Vam se pruža prilika da bukvalno zablistate, pa stoga, maksimalno ju iskoristite.

Što se tiče poslovno-financijskog aspekta, nove ideje će samo navirati, i vrlo je izražen poriv za riskiranjem. Mnogi od vas će otpočeti s novim poslovima, neki čak i iznenada, do mjere da će šokirajuće djelovati na okolinu. Ali, najvažnije je što će sve to biti praćeno ogromnim osjećajem zadovoljstva, ogromnom strašću, i naravno uspješnim ishodom. Najviše uspjeha će imati osobe koje se bave poslovima vezanim uz inostranstvo, bilo da je riječ direktno o poslovima u inostranstvu, bilo da je riječ o suradnji sa strancima, kao i poslovima u domenu osobnog razvoja, filozofije, duhovnosti, kulturologije, sociologije, lingvistike, turizma, prava, burzanskog poslovanja, i izvoza.

Na planu međuljudskih odnosa, stvara se tle za brojne netaktične i ishitrene reakcije, no bez kakvih većih i težih posljedica po odnose.

Kada je riječ o zdravlju, recepcija Marsa i Jupitera označava značajnu stabilizacije zdravstvenog stanja kod mnogih kroničnih bolesnika, izuzev onih u terminalnim fazama, gdje su vrlo mogući fatalni ishodi. U slučaju da očekujete nastavak liječenja u inozemstvu, stvari se konačno odvijaju u Vašu korist. Savjet za sve se odnosi na intenzivnije bavljenje sportom.

Na globalnom planu, dolazi do stabilizacije unutar monetarne politike, kao i međunarodne suradnje. Mnogo energije i truda će biti uloženo u eliminiranje ekstremističkih ideologija i terorizma, što će voditi ka suštinskom riješenju istog. Mnoge zemlje očekuju značajne promjene u domenu Ustava i zakona, a posebno se odnosi na zakone koji  se tiču ljudskih prava i poboljšanje uvjeta za podizanje i otplatu kredita. Vrlo važno – ovo je vrijeme intenzivnog buđenja kolektivne svjesti i okretanje univerzalnim vrijednostima čovječanstva – miru, humanosti i pacifizmu.

Prethodna objavaVi niste ovdje kako bi se uklopili u nečiju definiciju – 6 znakova da ste zemaljski anđeo
Slijedeća objavaPonovite ovu riječ 100 puta dnevno i samo gledajte što se događa!
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here