Foto: pixabay.com
160×600 text-47 lijevo

Tranzitna Venera je 20.09. ušetala u znak Djevice, ili je bolje da napišem, strmoglavila se u znak Djevice – mjesto svog astrološkog pada. Venera u Djevici je “emotivni političar”, u ljubavi voli kalkulirati i analizirati, kod partnera cijeni marljivost, požrtvovnost, urednost i vođenje računa o higijeni, te očekuje bezuslovnu podršku i pružanje osjećaja stabilnosti.

Kada se Venera u tranzitu nađe u znaku Djevice, većina ljudi odjednom postaje racionalna kada su emocije u pitanju, počinje sitničarenje, sitna prigovaranja, pasivno agresivni napadi i slično. “Mozak” preuzima komandu, a “srce” je u drugom planu. Strah od prepuštanja emocijama pokreće navedene mehanizme odbrane.

Međutim, Venera neće djelovati sama, već u suradnji s ostalim planetama. Na primjer, kada je Venera ušla u znak Djevice, tu su se već nalazili Mars, Merkur, Sunce i Mjesec. Na svom putu kroz znak Djevice, Venera je ostvarila (ili će tek ostvariti) nekoliko značajnih aspekata.

Venera je već neko vrijeme u separacijskoj opoziciji s retrogradnim Neptunom iz znaka Riba, te u trenutku pisanja ovog teksta polako izlazi iz trigona s Plutonom u znaku Jarca.

Opozicija se uvijek tiče međuljudskih odnosa i drugih ljudi, pa ste vjerovatno ovih dana upali u neku spletku, aferu, skandal ili neku sličnu zavrzalmu na emotivnom polju.

Čulno iskustvo je u drugom planu (Venera u padu), što dovodi do procvata ljubavi na slijepo, na primjer preko interneta (Neptun). Usitnjeni odnosi (Djevica), razbijene iluzije (Neptun), nesporazumi, tajne (Ribe), konfrontacija sa suprotnom stranom (opozicija) i na kraju osjećaj izigranosti (opet Venera u padu) su dominirali u prethodnih nekoliko dana, te ste sigurno krenuli u ljubavnu (Venera) spasilačku misiju (Neptun), kako biste oživjeli vaš odnos sa partnerom (Pluton).

Uspješnost vaše misije ovisi i od ostalih Venerinih aspekata. Venera je izmijenila sjedište s Merkurom, koji je odnedavno u znaku Vage, a 5. 10. zatvara konjunkciju sa Marsom u znaku Djevice. Mars i Venera su početkom godine boravili skupa u dva znaka, u Ribama i u Ovnu, ali tek sad dolaze jedno drugom u zagrljaj i formiraju egzaktnu konjunkciju, nakon koje nastavljaju ka kvadratu sa Saturnom iz Strijelca, od 8. do 13. 10.

300×250 centar text-39

“Venera i Mars su komplement jedno drugome – nose dijametralno suprotna značenja, a opet čine jednu savršenu cjelinu. Venera, rimska boginja ljubavi, zaštitnica zaljubljenih, posebno žena, u astrologiji predstavlja naš odnos prema ljubavi, ali i način na koji uživamo u životu.

Venera je osjet, fizička forma, harmonija i čulna uživanja. Položaj i aspekti Venere u natalnom horoskopu odredit će hoćemo li na suprotnoj strani prvo primijetiti oči, osmijeh ili možda simetrične grudi, jaka ramena. Venerom prepoznajete, Venerom Vas prepoznaju. Venera je i Vaša prva simpatija i Vaš prvi poljubac.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Ne može Mars razumjeti principe koji vladaju u Venerinom carstvu, tu božansku ljepotu tišine i upijanja svakog dodira, kojeg ljubomorno čuvamo urezanog negdje duboko u nama i samo ponekad ga se sjetimo, i to nam je dovoljno da budemo sretni makar na tren i preživimo još jedan dan. Astrološki, i šutnjom i sjećanjem, a i dodirom vlada Saturn, koji je egzaltiran/ushićen upravo u znaku Vage.

Iako smo smo mi prolazni, propadljivi u vremenu, smrtni, ljubav dolazi iz duše, ona je vječna. Isto tako, nije posao Venere, koja simbolizira diplomaciju, harmoniju, mladu djevojku, i tako dalje, da ide na “prvu liniju” i objavljuje rat ili da “leži u nekom rovu.”

Venera i Mars čine savršeni par, oni su arhetip ljubavnika u strasnom zagrljaju. Mars u Djevici je pedantan, precizan, analitičan, perfekcionist opsjednut detaljima i planovima, a ujedno i vrijedan i spreman na žrtvu. Mars je Venerin “partner za zločin”. A kakav je taj zločin ako se oboje nađu u znaku Djevice? Savršen i do detalja isplaniran!

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Iako je ovih dana i ljubav (Venera) i strast (Mars) racionalna i ekonomična, bez gubitaka, nepotrebnog trošenja i razbacivanja (Djevica), ovo je pravo vrijeme da svoj pakleni ljubavni plan počnete provoditi u djelo.

Sve što ste planirali još na početku 2017. godine, a nije vam se dalo, sada počinje da se ostvaruje (i na emotivnom, i na drugim životnim poljima), i krajnjim ishodom ćete biti zadovoljni, ali samo ako zasučete rukave i zauzmete se za sebe, jer ipak Saturn vreba iz prikrajka, a s njim ništa ne dobivate besplatno, niti će vam padati pokloni sa neba.

336×280 lijevo text-54

U narednim danima, pojavit će vam se duh (Neptun) iz prošlosti (Saturn), do vas će doći neki glas ili informacija, te ćete početi više razmišljati o tome (Venera recepcija Merkur). Ta povampirena priča (Pluton) će vas natjerati na razmišljanje i analiziranje (Venera u Djevici), kako biste mogli raskrstiti s prošlošću (kvadrat Saturn).

Iako Veneru malefici “bombardiraju” aspektima, svaki taj aspekt priča svoju priču.

Opozicija s Neptunom je tu da u nama probudi zanos, da staru čekalicu Veneru u Djevici pretvori u sanjarku, trigon s Plutonom je tu da zaliječi stare rane i regenerira emotivne kapacitete, konjunkcija s Marsom je tu da probudi strast, tako da svaki pokret i svaka izgovorena riječ podiže temperaturu u prostoriji…

I na kraju, tu je kvadrat sa Saturnom, da slomi stare obrasce i u konačnici posloži stvari na svoje mjesto i na najbolji način okonča vašu spasilačku misiju, koju sam spomenuo na početku ove priče.

Astrolog: Miloš Tomić

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaU čemu ste bolji od drugih: Jarca nitko ne može nadmašiti u strpljivosti, Djevica je rođena za teške zadatke!
Slijedeća objavaDepresija, tjeskoba i umor – Simptomi pobune duše
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here