Foto: pixabay.com

Prije svega, Veneri tu nije mjesto. Škorpion je znak preko puta Venerinog znaka Bika, te ne vidi znak Vage, svoje drugo sjedište.

300×250 centar text-39

Škorpionom vlada Mars, koji je po svojoj prirodi potpuno suprotan Veneri, te se njih dvoje nikako ne mogu dobro osjećati u znaku onog drugog.

Nije posao Venere, koja simbolizira diplomaciju, harmoniju, mladu djevojku, i tako dalje, da ide na “prvu liniju” i objavljuje rat, ili da leži u nekom rovu.

Venera u Škorpionu je u svom egzilu (izgonu) i pokazat će svoje “najgore lice”.

U emotivnim odnosima, varirat će od apsolutne nezainteresiranosti do opsesivne zaljubljenosti.

Njen princip rada je: “Kad volim – volim, kad ne volim – koljem!”.

Venera u Škorpionu uvijek odlazi u ekstrem, i voli do smrti ili Vas jednostavno ubije iz ljubavi!

Novi za clanke 75Na financijskom planu, ovo je ili siromaštvo ili luksuz, dakle s ovom Venerom nikada ništa nije prosječno.

Venera, također, predstavlja i naš glas, odnosno njegovu ljepotu i boju, pa bi neki odmah rekli kako osobe sa Venerom u Škorpionu moraju imati neugodan i “hrapav” glas, te ne mogu biti uspješni umjetnici.

Ali, šta ćemo onda s Avom Gardner? Tu je i Eros Ramazotti, kome i ime sugerira da mora imati nešto u znaku Škorpiona (a ima Sunce, Veneru i Neptun – vladara polja imena, baš u Škorpionu).

Veneru u Škorpionu imaju i Nick Cave (Nick Cave & The Bad Seeds), Ozzy Osbourne (Black Sabbath), Jim Morrison (The Doors), Bruce Springsteen i mnogi drugi.

Novi za clanke 75Dakle, Venera u znaku svog pada ili izgona može itekako donijeti specifičan glas i uspjeh u glazbenoj umjetnosti. Pored Venere u Škorpionu treba spomenuti po pitanju dobrog glasa i Veneru u Ovnu (Shakira) i Veneru u Djevici (Andrea Bocelli).

Venera ostaje u Škorpionu sve do 1. 12. 2017. godine. Zato, spremite se za mjesec pojačanih strasti i drame u emotivnim i, generalno, međuljudskim odnosima.

Drame, u kojoj ćete sigurno uživati.

Miloš Tomić

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaIzbjegavajte ih po svaku cijenu: 4 vrste ljudi koji će vas povući na DNO
Slijedeća objavaKozmička inteligencija na djelu: A&O voda
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here