Ubacila je tablete aspirina u perilicu rublja: Efekt je zaslužio sve pohvale!

0
425

Responsive text-52 horizontalResponsive text-52 horizontalOvaj savjet je spasio moju omiljenu bijelu majicu, prenosi uspesnazena.com.

Tko bi mogao pomisliti da se obična tableta aspirina (andola) može natjecati po učinkovitosti s industrijskim sredstvima za uklanjanje mrlja!

Što učiniti da bijelo rublje ne dobije onu odvratnu sivkastu boju, i ne žuti nakon bezbroj pranja? Kako otkloniti mrlje i povratiti stvarima idealan izgled?

Tajnu mi je otkrila moja prijateljica, a ja sam joj zahvalna jer odlično funkcionira.

Iznenađujuće, ali povratiti prvobitnu bjelinu svom rublju – to je lako!

Rastvorite 5 tableta aspirina (andola) od 300 mg u 7-8 litara tople vode.

Namočite stvari u ovoj otopini i ostavite ih preko noći. Možete prethodno izdrobiti tablete na sitne komadiće, tako će se brže rastvoriti i aktivnije će djelovati.

Responsive text-52 horizontalDodajte nekoliko tableta aspirina ili andola izravno u vašu perilicu, kod pranja bijelog rublja. Ovo sredstvo vratit će prvobitnu bjelinu posivjelim stvarima.

Ako je prije samog pranja u perilici, vaš veš bio prethodno potopljen u otopinu vode i aspirina, efekt će zaslužiti sve pohvale!

Zaista je bolje od svakog izbjeljivača, jer ne oštećuje tkaninu, a pri tome otklanja prljavštinu. Pokušajte, bit ćete zadovoljne rezultatom.

uspesnazena.com