160×600 text-47 lijevo

Analiza odgovora:

Ulaz # 1.

Ako ste pronašli ledenu jamu najstrašnijom, to je vjerojatno zato što ste u potrazi za emocionalnom toplinom u vašem životu. Ne sviđa vam se ideja da budete sami i sama osamljenost izaziva kod vas veliko nezadovoljstvo i frustracije.

Bojati se ovog ulaza zapravo može biti dobra stvar.

Suočiti se sa samoćom je zastrašujuće i bolno i osoba pati zbog toga. Ništa ne treba raditi da se to izbjegne, ništa ne treba raditi da se um skrene od toga, ništa ne treba raditi da se pobjegne od toga. Čovjek treba da propati i da prođe kroz to. Ta patnja i taj bol je dobar znak da ste blizu novog rođenja, jer svakom rođenju prethodi bol. To se ne može izbjeći, to se i ne treba izbjeći jer je to dio vašeg rasta.

Samo dopuštanjem da to bude, prepuštanjem, to će vas napustiti – a kada to ode, vi ćete u potpunosti biti drugačija osoba.

Uvijek trebamo težiti Dati ljubav… Ne samo jednoj osobi.

Ulaz # 2.

Ako vas je ovaj tunel prestravio, to znači da morate hitno otići na remont uma, tijela i duše. Vama treba vrijeme za odmor, refleksiju i za preporod.

Mutna voda u tunelu simbolizira zamagljene misli, a tama u dnu tunela simbolizira strah od neizvjesne budućnosti.

Vrijeme je da napravite korak izvan vaše zone udobnosti i učinite nešto. Za vas je neophodno da zastanete, dobro razmislite o svemu i provedete neko vrijeme u samoći i meditaciji.

Nakon toga, tunel vašeg života će postati puno svjetliji i ugodniji.

Preuzmite kontrolu.

Ulaz # 3.

Ako se bojite ući u ovu razrušenu zgradu, sami se vjerovatno osjećate vrlo jakima i sigurnima.

Imate sklonost prevelikoj analizi i premišljanju, trebali bi sebi priuštiti malo više spontanosti.

Vrijeme je da srušite neke vlastite stare koncepcije i nepotrebne zidove.

Tako davno ste ih podignuli! Propitajte iskreno svoje srce jesu li vam zaista pomogli?

U odsustvu vas kao otpornika životu, shvaćate da se sve zapravo događa samo od sebe! Uviđate da životu nije potreban nadzornik, nije mu potreban kontrolor. Život se sasvim dobro brine sam za sebe i bez vaše intervencije, on se zapravo sam živi i uvijek će naći načina da se nastavi. Samo budite u tišini i sagledajte ovo sami za sebe.

Jedino što vi možete učiniti je PODUZETI i onda se samo prepustiti, sigurni u spoznaji da će se život pojaviti s najboljim mogućim rješenjem! Vi ste svoj dio posla obavili, sad pustite životu da obavi ostatak.

160×600 text-47 lijevo

Ulaz # 4.

Da pogodimo, ovo izgleda kao noćna mora za vas. Ako vas ova kolibica izluđuje, to znači da vjerovatno imate puno ljubavi za dati. Vi ste kućni, obiteljski tip, tu je vaše srce. Bojite se slomljenog srca i rasturenog doma, razjedinjene obitelji.

Problem je što vi znate proživljavati svoju tugu iznova i iznova. Ako ne možete razbiti ciklus bolnih emocija, postoje šanse da ste zarobljeni u ponavljajućem disfunkcionalnom obrascu ponašanja. Vaša bol će postati mentalna navika. Ova navika može i mora biti slomljena.

Emocija je pomalo kao netko tko vam kuca na vrata da bi prenio poruku. Ako ne odgovarate nastavit će kucati sve dok ne otvorite.

Otvaranje vrata vašim osjećajima znači naučiti ih razumjeti. Ne bježite od njih. Vratit će se jačima.

Zakoračite u novi svijet i u novog sretnog sebe. Bez da vam itko treba da budete cjeloviti.

Ulaz # 5.

Ova rupetina ili bezdan je zaista strašna! Teško je točno znati što je tamo dolje. Ako bi tu upali, bilo bi vrlo teško spasiti vas.

Vi ste previše oprezni i bojite se “skoka” u rizik, u nepoznato – iako vas srce vuče tamo. Strah vas uvijek vraća u “sigurno” jer mislite… nitko neće biti tu da vam pomogne ako stvari krenu kako vi niste očekivali. A često krenu. Je li to automatski loše?

Zaista je vrijeme da duboko udahnete i krenete u smjeru svojih snova.

Sjetite se uvijek one kako ljudi najviše žale za onim što se nisu usudili napraviti!

Ulaz # 6.

Ako vam je ova zečja rupa jeziva, to može biti zato što niste sigurni u ono što želite u životu.

Prolaz ispod zemlje simbolizira da imate neke ideje ili čak cijeli dio sebe koji treba biti “iskopan”.

Tajna uspjeha je razvijanje jasnog smisla pravca kretanja. Vrijeme je da vaše snove pretvorite iz zraka u jasne, konkretne, zapisane ciljeve. Mi postajemo ono na što mislimo većinu vremena. Dva faktora koja odlučuju što će dogoditi u našim životima više nego bilo koji drugi su – ono na što mislimo i kako mislimo – većinu vremena.

Napravite plan. Poduzmite odgovarajuće akcije po tom planu i učinite nešto svaki dan što će vas pomaknuti prema vašem zacrtanom cilju. Od sada mislite i razgovarajte o tom cilju stalno.

Izađite iz rupe!

160×600 text-47 lijevo

Ulaz # 7.

Ako vas ovaj prolaz podsjeća na sve užasne horror filmove, to bi moglo simbolizirati potisnute, “pokopane” stvari, stvari davno zaboravljene. Ovaj prolaz također simbolizira strah od nove faze u vašem životu koja dolazi. Koje su to promjene koje vas toliko plaše?

Promjena je dobra, promjena je rast, promjena je jedina konstanta u ovom svijetu.

Svi problemi proizlaze iz našeg opiranja promjenama koje život nosi i onome što jest! Pati jedino onaj koji pruža otpor stvarnosti.

Tecite u životu poput rijeke. Opustite se…

Ulaz # 8.

Ova vrata kao da vode u tamnicu Hanibal Lectora… Vrata su jako plave boja; boje koja simbolizira nebo i more. Ali kad uđete, nalazite se u totalnom mraku. Teško je išta napraviti u takvom prostoru.

Ponekad ste malo kruti. Vaša striktnost i ozbiljnost vas ponekad sprječavaju da doživite više od života. “Naučite” biti spontaniji, vrijeme je za predah. Otiđite negdje, otputujte, promijenite sredinu… Promijenite dnevnu rutinu barem!

Svakodnevna kolotečina i sivilo je najpogubnije za čovjeka, tada vjerojatno nismo daleko od života zombija koji bi mogli živjeti iza ovakvih vrata u mraku i koji simbolički predstavljaju upravo mehanička obavljanja zadataka, bez razmišljanja, bez ljubavi i bez strasti za životom. Trgnite se!

Kontaktirajte ATMA astrologa i duhovnog medija


Widget not in any sidebars

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Otkrij Himalajsku kristalnu svjetiljku

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

 

1
2
Prethodna objavaNemate snage privući dobre stvari u život? Provjerite OVAKO tko vam crpi energiju!
Slijedeća objavaUgledni norveški pedagog: Škola ne priprema djecu za život, već im ubija duh!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here