HIT! Unisex energetska narukvica od lave i kristala “7 čakri”

0
2470

Pojam čakri i upotreba boja i odgovarajućih kristala proteže se kroz dugu civilizacijsku povijest i spominje još u drevnim spisima Indije – Upanishadama.

Energetska medicina je bazirana na korištenju iscjeliteljskih moći i na jakoj povezanosti između uma i tijela. Fizičko se tijelo sastoji od 5 osnovnih elemenata – zemlje, vode, vatre, zraka i etera.

Za dobru funkciju svih fizičkih organa bitan je slobodan protok energije kroz 7 energetskih centara – čakri – smještenih uzduž kičmenog stupa. Čovjek je zdrav ako su mu čakre usklađene i otvorene za protok energije; što više energije protječe kroz čakre, čovjek je zdraviji.

Ako čakra ne može metabolizirati energiju, kažemo da je blokirana. Tok energije je preslab pa pojedini dijelovi tijela nisu opskrbljeni s dovoljno energije. Stoga postepeno nastaju kvarovi i smetnje koje prepoznajemo kao bolesti ili različite psihičke poteškoće na materijalnoj razini čovjekovog postojanja.

Svaka čakra je odgovorna za određeno područje u fizičkom, astralnom, mentalnom i duhovnom smislu. Iz toga slijedi kako svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale.

Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom.

Spoznati pravu prirodu našeg tijela i uskladiti se sa njegovim potrebama znači biti na pravom putu savršenog zdravlja, sreće, cjelovitosti i smislenosti.

Unisex energetska narukvica “7 čakri”

Fantastičan poklon za oba spola!

Sastav: vulkanska lava, ljubičasti ahat, lapis lazuli, tirkiz, zeleni howlit, tigrovo oko, jantar, crveni ahat, metalni ukrasi antik stila u bakrenoj boji

Promjer perlica: 8 mm / Duljina: 20 cm (rastezljivo)

Cijena: 108 kn

PODIJELI
Prethodna objavaUživaj u promjeni
Slijedeća objavaŽivotni prostor – odraz Vas: Kakve poruke Svemiru emitira vaš dom?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here