160×600 text-47 lijevo

JEDAN od najvećih astronomskih, ali i astroloških događaja ove godine je totalna pomračina Sunca 21. kolovoza, kada će se Mjesec naći između Sunca i Zemlje i potpuno zakloniti Sunce. Točka pomračenja je na 28. stupnju Lava, vrlo blizu fiksne zvijezde Regulus (moć, slava, visok položaj) i Marsa (sport, sukobi, agresija, ozljede), ali u trigonu s Uranom i Saturnom (simbolima prošlosti i budućnosti) i sekstilu s Jupiterom (prosperitet, kontakti sa strancima), što može odgovarati umjetnicima i sportašima, mada zbog konjunkcije s Marsom, sportaši, naročito vrhunski, mogu biti podložniji ozljedama.

Sunce upravlja Lavom, znakom koji simbolizira mlade, sport, zabavu, igre na sreću, show biznis, pa bi roditelji trebali povesti više računa o djeci, s kim se druže i komuniciraju preko interneta i društvenih mreža.

Napet aspekt između Marsa i Sunca upozorava na opasnost od vatrenog oružja, a inkonjunkcija sa Neptunom (prijevare, zablude, ljubavni zanos) i retrogradni hod Merkura, da ne brzate s odlukama, jer ćete biti pod većim utjecajem emocija, zato, bolje razmišljajte hladne glave.

Totalnu pomrčinu Sunca, 21. kolovoza, osjetit će svi znakovi, najviše Ovnovi i Lavovi, a najmanje Vaga i Vodenjak. Ako vam je podznak, Sunce, Mjesec, Merkur, Venera, Mars, Jupiter ili Saturn na 28. stupnju Lava, bar za mjesec dana, odgodite vjenčanje, zaruke, selidbu, podizanje kredita, kupoprodaju nekretnina i nove poslove.

Utjecaj na svaki znak

OVAN (21.3.-20.4.)

Sunce pomračeno od Mjeseca u petoj astrološkoj kući, upozorava da obratite više pozornosti na djecu, ako ste roditelj. Moguća romansa sa zauzetom osobom, susret s nekim tko je prisutan u javnosti, zbog posla. Čuvajte se ozljeda.

BIK (21.4. – 21.5.)

Pomrčina Sunca u četvrtom polju utječe na odnose u domu i s partnerom. Povedite više računa o svojim izjavama i izbjegavajte potpisivanje ugovora. Novac stiže do 25. kolovoza, ako radite u turizmu ili građevini.

BLIZANCI (22.5.-21.6.)

Pomračeno Sunce u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja donosi vam šansu da ostvarite neke svoje snove i planove, ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem. Pazite na ključeve, kreditne kartice i dokumente.

RAK (21.6.-22.7.)

U vrijeme pomrčine Sunca u vašem astrološkom polju novca trebalo bi izbjegavati rizične financijske transakcije, nepotrebne troškove i potpisivanje ugovora sa strancima. Obratite pažnju na vrijedne predmete.

LAV (23.7.-23.8.)

U vrijeme totalne pomrčine Sunca blizu Marsa u vašem znaku, u konjunkciji s fiksnom zvijezdom Regulus, vaše odluke mogu biti pod utjecajem vaših emocija. Pažljivo razmislite ili odgodite donošenje važnih odluka.

DJEVICA (23.8.-23.9.)

Pomrčina Sunca u vašem 12. astrološkom polju, upozorava da pazite što potpisujete i izjavljujete. Bit ćete uspješni, ako ste umjetnik, liječnik, znanstvenik, arheolog, farmaceut. Ako ste roditelj, uzmite povedite posebnu brigu o djeci.

VAGA (23.9.-22.10.)

U vrijeme pomrčine Sunca u 11. astrološkoj kući kontakti sa strancima postaju intenzivniji, a 25. kolovoza, novac pristiže preko poslova koji imaju veze s radom u medijima, turizmu ili marketingu.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Pomračeno Sunce u polju karijere, upozorava na mogućnost problema s nadređenima, ako zbog posla često putujete. Nemojte donositi odluke u afektu, ako imate posla s prodajom nekretnina.

336×280 lijevo text-54

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Mjesec, simbol emocija, dominira u pojavi pomrčine Sunca u devetoj astrološkoj kući što može odgoditi dogovor o suradnji ili odlazak na neki seminar. Nije vrijeme potpisivanja ugovora s strancima.

JARAC (22.12.-29.1.)

U vrijeme pomrčine Sunca u osmom polju obratite više pažnje na financije, izbjegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Odgodite kupnju nekretnina ili gradnju.

VODENJAK (20.1.-19.2.)

Pomračeno Sunce, vladar kuće ljubavi u kući partnerskih odnosa, čini vas nesmotrenim, naročito ako ste muškarac u zrelijim godinama. Obratite pažnju na konkurenciju.

RIBE (20.2.-20.3.)

U vrijeme totalne pomrčine Sunca, blizu fiksne zvijezde Regulus, u polju posla, očekuju vas nove poslovne ponude. Moguć dogovor u četiri oka s osobom na položaju, ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

Astrolog: Marina Jungic Milošević / novosti.rs

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaKreacija ljubavi
Slijedeća objavaZADRŽITE svjesnost o SADAŠNJEM trenutku: Trik je u očima!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here