Foto: pixabay.com

Uvijek će postojati ta jedna osoba.

Jedna osoba koja će ostati u tvom srcu sve do tvog posljednjeg daha.

To je osoba koja će uvijek imati komad tvog srca. To je jedna osoba koja te promijenila i utjecala na način na koji nisi ni znala da ćeš postati.

300×250 centar text-39

I bez obzira koliko se trudila i bez obzira koliko dugo je ta osoba bila pokraj tebe, sama pomisao na nju zaustavit će ti disanje. Nećeš se moći riješiti tog duha i njegove sjene.

Ona će ti uvijek dolaziti u najljepšim snovima i u noćnim morama.

No, zar to nije predivna stvar?

Znati da te ta osoba voljela. Da si bila dragocjena i obožavana od te osobe koja te činila sretnom. Koja te izgradila. Koja te preoblikovala.

Koja te poučila koliko si predivna, koja ti je pokazala da si dostojna vjerne i divne ljubavi.

I iako ta osoba više nije pokraj tebe, čak i ako je vaša ljubav kratko trajala, ona će i dalje ostati unutar tvojih kostiju i tvojih stanica i u tvojoj mišićnoj memoriji. Ta ljubav će i dalje biti snažno živa u tebi.

Jer, iako je ova osoba sada negdje drugdje, pokazala ti je koliko si čarobna. Pokazala ti je koliko si lijepa i sposobna. Njegova te ljubav  naučila da zaslužuješ biti sretna s njim ili bez njega.

Njegova ljubav te naučila kako voljeti i biti voljena. I da to zaslužuješ.

300×250 centar text-39

Nemoj gledati na njegov odlazak kao na tragediju. Ne tretiraj njegov odlazak kao grmljavinu čija kiša stalno po tebi pada. Gledaj na njegov odlazak kao na svoj novi početak.

Gledaj na njegov odlazak kao otvoren put prema novoj  ljubavi i novoj vrsti čarolije. Ne dopusti da ostane gorčina u tebi. Ne dopusti sebi da njegov odlazak zaustavi vjeru u ljubav.

Imala si ljubav na kratko. Imala si veliku ljubav i potpunu promjenu života, kakvu mnogi ljudi nikada nisu imali privilegiju doživjeti. Stoga se nemoj skrivati od svog vlastitog života.

Ne isključuj ljude koje voliš. Život je i dalje lijep ako ga takvim budeš gledala. I ne usuđuj se reći da nikada više nećeš  voljeti.

Voljet ćeš ponovno.

Čuvaj sjećanja u svom umu. Neka se tvoja duša sjeti ljubavi i dopusti da ti duša pusti tu ljubav.

To ne znači da ćeš ga ikada zaboraviti. To ne čini tu ljubav ništa manjom od onoga što je bila. To te ne čini nesposobnom za dalje.

300×250 centar text-39

Samo moraš pustiti ovu osobu kako bi ponovno doživjela ljubav, da bi se ponovno zaljubila u svoj život i da bi dopustila svom srcu da se opet nekome otvori.

Moraš pustiti ovu osobu da ide, kako bi ponovno živjela svoj život. Tako da ne, nikada ga nećeš zaboraviti. Nikada nećeš zaboraviti kako se osjećalo tvoje srce.

Ali doživjet ćeš novu ljubav. I jednog dana, tu novu ljubav koju nađeš nikad nećeš napustiti. Ali ćeš i shvatiti zašto.

zdravaisretna

Feng shui set – Himalajski svijećnjak i Drvo sreće Citrin

Topla energija drva sreće od citrina i svijećnjaka od himalajske soli blagotvorno utječe na zdravlje i energiju, potiče prosperitet, harmoniju, blagostanje, sreću i zadovoljstvo. Probajte!

Himalajski svijećnjak težina: 1 – 1, 5 kg

Cijena: 210 kn

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaAnđeoska poruka za kraj godine: Dobit ćete ono što ste dali – duplo!
Slijedeća objava21 znak da doživljavate “gubitak duše” – Prepoznajte OVO na vrijeme!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here