Art: Mario Sánchez Nevado
160×600 text-47 lijevo

Najbolje se slažu s Ribama i Lavovima, a mana im je što su vrlo osvetoljubivi

Jeste li se ikada zapitali tko je najveći osvetnik horoskopa?

Kome se jednostavno ne smijete zamjeriti?

U pitanju je – Škorpion!

Škorpioni često ostavljaju dojam hladnih i ravnodušnih osoba, ali to je samo njihov oklop koji drugi moraju probiti kako bi se s njima sprijateljili.

Unatoč tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovjek može poželjeti.

Potreban im je netko tko će ih razumjeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami.

Neviđenom samodisciplinom vladaju svojim ponašanjem. S njima nikako ne bi trebalo ulaziti u žestoke sukobe, zato što su najnezgodniji neprijatelji.

Inteligentni su, vrlo hrabri i osvetoljubivi. Dugo će pamtiti uvrede, a kako su izuzetno intuitivni, brzo će naslutiti vašu “Ahilovu petu” i uzvratiti kada ste najslabiji!

Priroda ljudi rođenih u znaku Škorpiona puna je proturječnosti, izvor je neugasive borbe strasti i osjećaja. Iako je Škorpion detektiv koji njuška po tuđim “skrovištima”, sam ima više tajni nego itko drugi.

Njegova najizrazitija osobina je suzdržanost, koja osobe rođene u ovom znaku čini pomalo tajanstvenim. Nikada ne dopušta da se prodre u njegove najintimnije i najskrivenije sfere, a svoje slabe točke uspješno krije od drugih.

Ono što mu u mnogim slučajevima daje prednost je duboka i snažna intuicija koja mu omogućuje da razluči istinu od laži i da razdvoji zlo i dobro.

Škorpion ne vapi za masom da bi se potvrdio. Ovaj izdržljivi ratnik u svaki boj ide sam. Na njega se savršeno može primijeniti izreka da “male ptice lete u jatu, a velike same”, a Škorpion je i te kako velika ptica. Važnije joj je što sam misli o sebi i svojim djelima, nego što o tome misli okolina.

300×250 centar text-39

Ukoliko procijeni da živi među površnim ljudima, ima se snagu potpuno izdići i živjeti sam. Ukoliko ga nitko ne želi pratiti, sam će krenuti otkrivati tajnu smislenosti života i svijeta. Može djeluje pomalo odsutno, čak i onda kada sve registrira, zbog stalno prisutnog osjećaja da pojavni svijet nije kraj.

Škorpioni su vrlo prisebni i hladnokrvni čak i u najrizičnijim životnim situacijama jer se uopće ne boje. U namjeri da ostvare neki cilj, ići će do krajnjih, drugima nedostupnih granica, bez pretjeranog razmišljanja o posljedicama. Zbog toga često djeluju bezobzirno. Škorpiona koji kreće nemoguće je zaustaviti, možete ga jedino pratiti. On nikada ne staje na pola puta. Ispod naizgled mirne i pribrane pojave, krije se pravi vulkan. Ukoliko nije dobro kanalizirana, ova silovita energija postaje destruktivna ili autodestruktivna. Iako je mračan, privlači kao magnet svojom podzemnom snagom.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Ukoliko su Mars i Merkur loše aspektirani, namjerno lažu samo da bi povrijedili, ponašaju se kao špijuni, instinktivno razaraju sve plemenito i uzvišeno, jer su ispunjeni neobjašnjivom mržnjom. Razumiju čak i ono što nije izgovoreno, hrabro stavljajući na raspolaganje svoju ogromnu snagu slabima i nemoćnima, ako ih za njih vezuje ista ideja. Izrazito su ambiciozni i temeljiti, a ukoliko to požele, mogu biti neviđeni radnici. Istrajnost koja graniči s fanatizmom ne dozvoljava im da napuste započeti posao, a da ga ne obave idealno. Općenito govoreći, s njima se ni u čemu nije lako natjecati.

S predstavnicima ovog znaka najteže je živjeti. Veliki su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam, često najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećeni su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Vrlo su mistični i neshvaćeni, nose sa sobom svojevrsni fatalizam.

300×250 centar text-39

Svoje tajne neće otkriti, ali će sve učiniti da odgonetnu tuđe, kako bi vladali. Ne podnose prijetnje i ucjene, jer su po prirodi iznad njih.

Ukoliko u neprestalnoj potrazi za ljubavlju uspije pronaći svoju jedinstvenu životnu ljubav, Škorpion će učiniti sve za nju u doslovnom smislu te riječi. Štitit će je orlovskom hrabrošću, voljet će nezaboravno i doživotno.

Zato se nemojte iznenaditi ako upoznate Škorpiona koji je čovjeka ili ženu svog života ispratio na “put bez povratka” i ostao doživotno vjeran svojoj ljubavi, isključujući svaku mogućnost da nekog ponovo voli.

radiosarajevo.ba/ stil.kurir.rs

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here