Moderan način života dovodi do ozbiljnog opterećenja naših očiju.

Provodimo dosta vremena za računalom, mobitelom, tabletom, zureći direktno u njega, dok su naše oči stvorene za stalnu promjenu udaljenosti, prenosi uspesnazena.com.
Prirodom je predviđeno da moramo mijenjati fokus pogleda od bližeg ka daljem i obrnuto. Ranije smo gledali u daljinu, gledali u beskrajne šume i polja, a sada uglavnom zurimo u svoje gadgete.

Krenuvši protiv prirode, čovjek je naravno dobio probleme s vidom, jer ljudsko oko nije prilagođeno takvom teškom opterećenju – konstantnom gledanju u ekrane.

Zato se svake godine sve više i više ljudi suočava s problemom lošeg vida.

Pred vama je jedan koristan ljekoviti video, koji ima dobar učinak u oporavku vida, a koji je zasnovan na promjeni perspektive. Promjena perspektive, to je ono što je korisno i na što su naviknute vaše oči.

Također, video pomaže u otklanjanju umora i razdražljivosti. Kod redovnog gledanja videa (barem jednom dnevno), primjećuje se znatno poboljšanje vida.

Sličan efekt možete postići i u prirodi, na primjer, razgledavanjem grana drveća, nakon čega odmah podignete oči prema nebu – to je ista promjena perspektive. Ali, ako nemate te mogućnosti – sačuvajte ovaj video i podijelite ga s prijateljima, kojima može biti od pomoći.

Ugodno gledanje:

uspesnazena.com

Prethodna objavaTOP 10 – Promo Coaching
Slijedeća objavaNekada treba protresti stablo prijateljstva da padnu truli plodovi!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here