Foto: pixabay.com

Pečenu heljdu s gljivama možete koristiti i kao nadjev za pitu savijaču ili je poslužiti kao glavno jelo uz dodatak nekog povrća.

U bilo kojem slučaju – nećete pogriješiti!

Sastojci:

  • 300 g heljde
  • 100 g sušenih gljiva
  • 50 g masla
  • 2 žlice pirea od rajčice
  • sol



Priprema:

Gljive ostavite neko vrijeme u vodi da nabubre. Heljdu operite i prelijte vrelom vodom. Dodajte u heljdu žlicu masla, malo soli i poklopite.

Čim voda s heljdom provri, procijedite je i stavite u širu tepsiju i pecite u rerni dok ne porumeni, a zrnjevlje počne da se razdvaja.

Izvadite je i dopržite na tihoj vatri na maslu, dodajte pire od rajčica i ocijeđene gljive. Ovako spremljenu heljdu možete koristiti kao nadjev za pitu ili je možete služiti s povrćem.

Vegetarijanska kuhinja/lovesensa.rs

MANDALA TKANINA

MANDALA - MULTINAMJENSKA TKANINA

Atraktivna i egzotična...

Može biti prostirka za jogu i meditaciju, plažu, egzotičan ukras na zidu, stolnjak, od nje možete napraviti šal, haljinicu, suknjicu, tuniku ili čak torbu.

Cvjetni print, valoviti ljubičasti rub s ljubičastim pomponima / Miks pamuk i poliester / Debljina tkanine: 0.1 cm, ne gužva se / 148 cm

Svijest o mandali može imati potencijal mijenjanja načina na koji vidimo sebe, planet i možda čak našu životnu svrhu. – Bailey Cunningham

Cijena: 250,00 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTerapija brze transformacije
Slijedeća objavaKako se iscijeliti razgovarajući sa svojim tijelom – SILA ljudske NAMJERE je nevjerojatna!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here