Foto: pixabay.com

Pečenu heljdu s gljivama možete koristiti i kao nadjev za pitu savijaču ili je poslužiti kao glavno jelo uz dodatak nekog povrća.

U bilo kojem slučaju – nećete pogriješiti!

300×250 centar text-39

Sastojci:

  • 300 g heljde
  • 100 g sušenih gljiva
  • 50 g masla
  • 2 žlice pirea od rajčice
  • sol
Novi za clanke 75



Priprema:

Gljive ostavite neko vrijeme u vodi da nabubre. Heljdu operite i prelijte vrelom vodom. Dodajte u heljdu žlicu masla, malo soli i poklopite.

Čim voda s heljdom provri, procijedite je i stavite u širu tepsiju i pecite u rerni dok ne porumeni, a zrnjevlje počne da se razdvaja.

Izvadite je i dopržite na tihoj vatri na maslu, dodajte pire od rajčica i ocijeđene gljive. Ovako spremljenu heljdu možete koristiti kao nadjev za pitu ili je možete služiti s povrćem.

Vegetarijanska kuhinja/lovesensa.rs

DANVANTARI AJURVEDA

DANVANTARI AJURVEDA

Velika knjiga o Ajurvedi

Knjiga detaljno opisuje sve aspekte Ajurvede: povijest Ajurvede, proces stvaranja, prakriti, mahabhute, doše i male, ajurvedsku dijagnostiku, različite vrste ajurvedskih tretmana i ajurvedske proizvode.
Naučiti će vas kako da izračunate svoju tjelesnu konstituciju, izbalansirate prehranu, poboljšate svoj život, u slučaju neophodnosti dijagnosticirate zdravstveni problem i pronađete potreban lijek.

Cijena: 232,00 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaTerapija brze transformacije
Slijedeća objavaKako se iscijeliti razgovarajući sa svojim tijelom – SILA ljudske NAMJERE je nevjerojatna!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here