Venera i Mars kvadrat Saturn (04.-13.10): Oprezno idućih 10 dana – posebno važi za OVE znakove!

0
13872

Venera (04.-10.10.), a potom i Mars (04.-13.10) u navedenim će razdobljima primati težak aspekt Marsa iz znaka Strijelca. Iako ova dva planeta u suradnji traže ljubav, strast i bude težnju prema voljenju, Saturn to ograničava.

300×250 centar text-39

Scenariji su sljedeći:

– suočavamo se sa stvarnošću i shvaćamo da nam druga strana ne može uzvratiti naklonost i ljubav koju tražimo i očekujemo.

– strah i nesigurnost potiču nas na povlačenje. Imamo osjećaj da nismo dorasli situaciji. Bježimo od bliskosti i intimnosti, a utjehu tražimo u površnoj avanturi.

– netko iz prošlosti ponovno ulazi u naš život. Pitamo se je li to dobro za nas, puno je sumnji i neizvjesnosti…

– prekid odnosa koji je dugo vremena opterećen problemima i u kojem je nestalo privrženosti, strasti i iskrenosti.

– buđenje strasti i privlačnosti prema osobi koja je znatno mlađa ili starija od nas.

– zbog straha od povrede u stanju smo odbiti jedan poziv, distancirati se od osobe koja nam se sviđa, igrati igru nedostupnosti, nadajući se da će se ona uloviti u našu mrežu. Želimo ljubav, a svojim postupcima ju odbijamo od sebe.

– problemi s autoritetima i financijska ograničenja.

300×250 centar text-39

U svakom slučaju na površinu isplivavaju strahovi zbog kojih se povlačimo i distanciramo od svega što prijeti našoj ranjivosti. Lako gubimo vjeru u vrijednost i značaj ljubavi, smatramo da nije moguća za nas.

Obratite pozornost na ono što će vam se događati idućih nešto malo više od desetak dana.

Zapitajte se imate li i dobivate li ono što zavređujete ili ste daleko podcijenili sebe, svoje ljepote i vrijednosti?

Ulažete li svoju energiju u odnos kojem je prošao vijek trajanja, sve ste nesretniji, no niste spremni reći ‘ne’ i otići? Smatrate da tako gubite sigurnost, koju ionako ne posjedujete ili pak za nju plaćate previsoku cijenu

300×250 centar text-39

Lekcije i uvidi bit će iznimno poučni u svrhu otklanjanja emocionalnih blokada i strahova koji su možda nastali u djetinjstvu, a ometaju ili onemogućuju ostvarenje veze ili življenje dugotrajnog zadovoljstva u intimnom odnosu.

Možda ćete shvatiti da ste došli pred zid i da ne postoji prolaz, nema više vrata koja možete otvoriti. Preostaje vam jedino da izađete iz tog prostora odnosa i zatvorite vrata za sobom.

Ovaj aspekt bit će osobito značajan za Djevice, Strijelce, Blizance i Ribe, one koji imaju podznak u tim znakovima ili neke ključne planete. U taj ciklus uvest će nas pun Mjesec u znaku Ovna, 5. listopada, koji zahtijeva buđenje osobne moći, snage i odvažnosti, potiče nas da se zapitamo, što je moje, a što tvoje. Postaje nemoguće više živjeti u prošlosti.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

U navedenom razdoblju osobito će biti zahtjevno 9. i 10. listopada kada će Mjesec boraviti u znaku Blizanca i ući u zahtjevan aspekt s Venerom, Marsom i Saturnom. Situacija će se zaoštriti, tenzije će biti na vrhuncu, riječi će biti teške, no već u idućim danima dolazi lagano smirenje. Kad se temperatura spusti, hladne glave odlučite što dalje, a odluke ne donosite u stanju ljutnje, povrijeđenosti i uznemirenosti.

Julijana Oremović, astrologinja i životna savjetnica

www.julijanaoremovic.com

NARUKVICA 7 ČAKRI

Unisex energetska narukvica od lave i kristala “7 čakri”

Fantastičan poklon za oba spola!

Svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale. Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom.
Sastav: vulkanska lava, ljubičasti ahat, lapis lazuli, tirkiz, zeleni howlit, tigrovo oko, jantar, crveni ahat, metalni ukrasi antik stila u bakrenoj boji
Promjer perlica: 8 mm / Duljina: 20 cm (rastezljivo)

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaSuđeno vam je da se susretnete s određenim dušama čak i prije rođenja – EVO s kojima!
Slijedeća objavaMungo grah – jako zdrava mahunarka
Julijana Oremović
Julijana Oremović je oduvijek istraživala astrologiju kojom se profesionalno bavi više od 20 godina. Dugi niz godina bila je glavna urednica poznatog astrološkog časopisa te redovito objavljuje članke na temu astrologije i horoskope.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here