Foto: pixabay.com

Venera je ušla u znak Bika u ranim podnevnim satima 31. 03. i boraviti će u ovom znaku do 24. 04. 2018. godine. 
Venera je u znaku Bika na mjestu svog sjedišta, što predstavlja najviše dostojanstvo jedne planete, pa će sva područja života koja Venera predstavlja u ovom periodu biti naglašena, i naravno na najbolji moguć način naglašena.

Venera je uživanje, pa ćete nakon jednog dužeg vremena tenzije, mnogi osjetiti snažno potrebu za time da spustite loptu i uživate u svakodnevnim stvarima. Ovo je vrijeme, kada čovjek u ovom brzom vremenu, spozna koliko je život zapravo lijep.

Venera predstavlja estetiku i kreativnost, pa ukoliko se profesionalno ili aktivno bavite nečim od navedenog, sada ćete ostvariti vrlo značajna dostignuća. A, ako niste značajnije usmjereni na kreativnost, savjet je da se pozabavite ovom vrlo značajnom stranom vaše ličnosti. Naravno, mnogi od vas ćete se fokusirati na poboljšanje kvalitete svog fizičkog izgleda, i imati ćete uspjeha u tome. No, kako je Bik znak koji predstavlja uživanje u hrani i piću, bit će izazova po tom pitanju, s kojima će biti potrebno suočiti se.

Venera je jedan od ključnih astroloških čimbenika, kada je riječ o odnosima sa drugim ljudima, pa ako u obzir uzmemo i utjecaj retrogradnog Merkura, doći će do poboljšanja mnogih poljuljanih odnosa, kao i intenziviranja odnosa koji su bili u fazi stagnacije. Mnogima će se dogoditi da sretnete osobu sa kojom se niste vidjeli dugo, a koja vam je u prošlosti na neki način bila draga, pa eto prilike da kroz ugodna druženja evocirate stare uspomene i formirate odnos koji će biti daleko čvršći, nego što je to bio slučaj u prošlosti.

Jedna od ključnih stvari po kojima je Venera poznata i kod najpovršnijih poznavalaca astrologije jeste ljubav. Venera je Boginja ljubavi. Uzevši u obzir harmoničan aspekt između Venere i Marsa, mnogi od vas ćete u ovom periodu uploviti u ljubavnu vezu, koja bi mogla biti vrlo ozbiljna i stabilna. A, kako je u igri i retrogradni Merkur koji predstavlja stara poznanstva i odnose iz prošlosti, ne nužno, ali vrlo lako bi ta veza mogla biti ostvarena sa osobom koju već poznajete ili sa kojom ste nekada bili u ljubavnoj vezi ili pak imali avanturu sa njom.

Nekima od vas bi se moglo dogoditi da zbog određenih okolnosti iz vašeg života, ova veza bude pomalo opterećujuća, bez obzira što ćete u samom startu znati da je ljubav prava., pa da počnete bježati od vezivanja i upadnete u zamku potiskivanja svojih emocija i osjećanja. Ali, budite iskreni prema sebi i svojim emocijama. Bijeg od nečeg što predstavlja pravu ljubav, bijeg od emocija, bijeg od ljubavi, umiju biti gori od suicida. Svaki razlog za bijeg od spomenutog je ništa drugo do vaš izgovor.Primjerice radi – zaljubite se i uđete u tajnu vezu, a ovamo želite očuvati svoj brak u kome nema ljubavi. Zapitajte se samo – Zašto sam još uvijek u braku u kome nema emocija? Odgovor može glasiti – zbog djece, zbog osude okoline, zbog toga što je kasno za promjene. Ali, sve su to samo vaši izgovori, jer ste nesigurni u sebe, što se plašite izaći iz zone komfora. Pa, odrastite već jednom, poduzmite odgovornost za svoj život, i volite. Znajte – ljubav je najviša vibracija. Zar ne želite sebi najviše i najbolje?

Pored harmoničnog trigona  sa Marsom, i snažne kombinacije sa retrogradnim Merkurom, Venera će tijekom svog boravka kroz znak Bika imati još 3 specifične konstelacije s drugim planetima, a one su:

Venera trigon Saturn, od 05.-10.04.2018. Ovaj aspekt daje trajnost i siguran put ka svemu što želite poduzeti i što budete poduzeli u ovom periodu, posebno ako se tiče polja posla, zarade, nekretnina, kao i svega što podrazumijeva suradnju sa državnim institucijama.
Venera opozicija Jupiter, od 15.-19.04.2018. Opozicija je aspekt koji spada u red tenzičnih, što u ovom slučaju gdje ju obrazuju dva benefika nije uvijek tako. Ali, Venera daje lošu recepciju Jupiteru, pa je moguće žrtvovanje svoje sreće zbog drugih, kao i moralnih načela koja su više odraz lažnog morala, nego dio moralnog uistinu.

Zato, u ovom periodu ne donosite nikakve odluke, ukoliko se tiču toga da trebate žrtvovati nešto. Zatim, budite promišljeniji kada se radi o ulaganju novca, kao i u trošenju, jer se može dogoditi da budete na manjem gubitku, ali opet ne beznačajnom. Zatim, itekako su mogući pojačani rashodi, no bez značajnog oštećenja na vaš osobni budžet. Savjet je da u ovom periodu obavezno poklanjate onima kojima je pomoć potrebna.

Venera u konjunkciji sa zvijezdama iz sazvežđa Caput Alogl, u periodu od 19.-23.04. 

Ova konstelacija donosi priliku za vrlo uzbudljive ljubavne doživljaje i izraženu potrebu za ispunjenjem strasnih želja.

Autor: DAMIR Igor

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaU Ljubavi ne može bit duga!
Slijedeća objavaSrebrni prsten Labradorit
Damir Igor
Već 10 godina aktivno se bavim astrologijom i numerologijom. Moja najuža specijalnost su Horarna i Elekciona astrologija. Podjednako mjesto zauzima i Natalna astrologija, međutim u ovom brzom, instant vremenu, Natalna astrologija je gurnuta u zapećak. No, unatoč tome, svim snagama se trudim prezentirati ju što kvalitetnije, i vratiti joj mjesto koje joj pripada, a time u konačnici i pomoći svojim klijentima da shvate kako su rođeni za mnogo veće stvari,... kako rukovodeći se postavkama iz Natalne astrologije, mogu od svog života napraviti nešto sasvim drugo, svakako bolje, u odnosu na uvjerenja prisutna u svijesti čovjeka s početka 21. stoljeća. Tvorac sam Astronumerološke tehnike koji karakterizira to što su planetarna vladarstva brojeva zasnovana na Haldejskom poretku planeta, kao i to da postoje 2 osnovne grupe brojeva - 1. grupa od 9 jednocifrenih brojeva i 2. grupa od 12 brojeva. Pored Astrologije i Numerologije, uspješno se bavim tumačenjem Kraljevskog tarota i trener sam Pozitivne psihologije, koju doživljavam krunom mog dosadađnjeg rada, obzirom da u okviru nje objedinjujem sva svoja stječena znanja i sposobnosti, što iz domena pozitivne psihologije konkretno, što iz domena alternative i ezoterije.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here