Foto: pixabay.com
160×600 text-47 lijevo

Venera u znak Raka ušla 1. kolovoza i tu ostaje do 27. kolovoza 2017. godine. Prvi aspekt koji će Venera napraviti, ulazeći u znak Raka, je trigon s Neptunom iz Riba. Pred nama su momenti idealizacije partnera, platonskih ljubavi prožetih duhovnim poklapanjem. Čulnost je u drugom planu. Sanjarit ćemo budni, željno iščekivati ​​susrete i uživati ​​u poljupcima kraj rijeke, mora, jezera.

Pozicija planete ljubavi i prosperiteta, Venere, u znaku Raka, pokazatelj je naglašene senzualnosti i naklonosti ka svemu što je vlastito, domaće.

Venera u Mjesečevoj kući daje osobe koje će se vrlo lako vezati i inzistirati na apsolutnoj pripadnosti i posvećenosti emotivnom i bračnom partneru.

Njih nećete lako zainteresirati, jer su po prirodi nepovjerljive ka nositeljima “kula i gradova”, osvajat ćete ih postupno, pokazujući naklonost ka svemu što su one osobno kreirale i zamislile. Cijenit će vašu odanost i strpljenje i poželjet će zauvijek ostati kraj vas.

Neće ih obeshrabriti trenutne teškoće, jer njihov um gleda u budućnost i vjeruje u vašu sposobnost da ih prebrodite. U toj borbi će vam biti ravnopravan suputnik. Njihova riječ će biti prijeko potreban melem za vašu ranu.

Venera u Raku predstavlja ljubav prema domu, obitelji, tradiciji i nacionalnom nasljeđu. Nose je ljudi koji svim silama i u svim okolnostima brane svoje sunarodnjake kao i članove najuže rodbine.

Neće dopustiti da na njih padne sjena! Podići će zaštitne bedeme preko kojih se teško prelazi.

Čak i kada su u krivu oni koji su “njihovi”, greške će im pravdati okolnostima, mladošću i čitavim arsenalom izgovora. Oni mogu uputiti prijekor, koji tretiraju kao “odgojno savjetovanje”, međutim takvo obraćanje od nekoga sa strane postaje nedopustivo! U takvim slučajevima, Venera u Raku primjenjuje oštar pristup, koji će oni s druge strane dobro upamtiti.

Isti slučaj je i s vlasništvom. Venera u Raku će vrlo precizno znati gdje počinje i gdje završava njezin posjed. Imat će sve papire o vlasništvu uredno složene i dostupne u svako doba dana. Nikakva sporna situacija ne smije postojati. Momentalno angažiraju najbolje zastupnike ne bi li sačuvali ono što im pripada. Naravno – i pored toga, uvijek će znati bolje od najčuvenijeg odvjetnika i miješat će mu se u posao.

Dama s ovom Venerom će biti oličenje pojma “prava žena”. Neće znati sakriti emocije pa ćete uvijek znati na čemu ste s njom. Na licu joj čitate sve simpatije i antipatije. Ukoliko joj se svidite, krenut će sanjariti i živjeti svoj ljubavni roman. Uvijek odmjerena u odijevanju, naglasit će atribute, ali nikada pretjerano i degutantno.

Ove osobe vole cvjetne dezene, kao i mirise koji su osvježavajući i lagani, poput proljetnog povjetarca. Krupne oči i jamice na obrazima će vas potpuno “kupiti”. Kada zavode, čine to vrlo vješto, odajući dojam zbunjene djevojčice kojoj treba zaštita. U biti, daleko su od nezaštićenih i nejakih bića. Ovo su žene koje su spremne za ulogu stuba obitelji i donositelja odluka.

Iako za ove dame vrijedi pravilo da je kuća njihovo prvo radno mjesto, vrlo uspješno će se snaći i u području ugostiteljstva, prodaje markirane robe, kao i umjetnosti. Vrlo je važno da na poslu vlada prisna atmosfera. U takvim okolnostima Venera u Raku radno mjesto poistovjećuje sa svojim domom, a kolege s ukućanima. Tada ste dobili najlojalnijeg suradnika čiji ćete broj moći okrenuti u bilo koje doba dana i noći.

160×600 text-47 lijevo

U ljubavi, inzistiraju na zaštitničkoj ulozi partnera. Biraju jake i stabilne muškarce, kojima će pružiti privid dominacije. U biti, one će vući sve konce. To su vam ugledne dame u čijem domu je muškarac glava obitelji, a žena vrat! Svaku partnerovu odluku će podržati u javnosti, ni jedna primjedba neće izaći izvan četiri zida.

Ovo su osobe koje svoj život počinju, nakon što dobiju prvo dijete. Tada počinju s ostvarenjem svoje životne misije-oblikovanja jednog života. Vezat će se za svoje potomke i više nego što je to poželjno. Vrlo uspješno će se infiltrirati u sve segmente života djeteta, čineći svoje prisustvo neophodnim, čak i kada djeca odrastu. Uvijek će imati savršen uvid u društvo i namjere djeteta pa je djeci ovakvog roditelja teško išta sakriti ili potpasti pod negativne utjecaje okoline.

Gospoda s ovom Venerom su veoma vezana za obitelj, tradiciju, državu. Patriotizam je izrazito naglašen, a u lošim aspektima moguć je i negativan stav o drugačijim kulturama. Voljet će svoj grad, klub, kraj u kome odrastaju. Svaki upliv “stranaca” će doživjeti kao atak koji zahtijeva obranu teritorija.

Nerijetko ćete ih sresti u ulozi navijača lokalnih klubova. Prepoznat ćete ih po odmjerenom stilu odijevanja, u kojem će prevladavati svijetle boje i klasične forme. Neće voljeti eksperimente, držat će se stila koji im je okolina i obitelj “odobrila” i pohvalila.

U emotivnim vezama neće baš biti primjer tolerancije. Držat će se svojih stavova i zahtijevati od partnera da ih maksimalno podrži. Ni slučajno nemojte hvaliti ono što su oni nekada pokudili. Njima je partnerica neophodan saveznik i takve postupke tumače kao izdaju. Voljet će posvećene dame, koje će ih zainteresirati svojim kulinarskim umijećem i planiranjem.

Zahtijevat će od vas da se ponašate sukladno pravilima koje piše njegova mama, makar vam bila neopisivo mrska. Inzistirat će na “srdačnom odnosu” s članovima njegove uže i šire rodbine. Nikada ne stavljajte primjedbe na “njegovo”, jer sve i da ste milijun posto u pravu, on je zaštitnik “svog roda i imena”. Zauzvrat, dobivate isti tretman pred onima koji bi vas napadali. Imat ćete osobnog “bodygarda”.

Poslovi u kojima se muškarac s Venerom u Raku najbolje snalazi su uglavnom oni u kojima on ima mogućnost da na miru donese odluku, bez puno inzistiranja na poštivanju rokova. Odgovaraju im poslovi u turizmu, ugostiteljstvu ali i u područjima povijesti, književnosti, kulture. Naći ćete ih u najboljim restoranima, kako zadivljuju svijet svojim kulinarskim umijećem kao i u značajnijim kulturnim institucijama diljem svijeta.

Brama – Ljubavni iscjelitelj

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Venera u znak Raka ulazi 1. kolovoza i tu ostaje do 27. kolovoza 2017. godine.

Prvi aspekt koji će Venera napraviti, ulazeći u znak Raka, je trigon s Neptunom iz Riba. Pred nama su momenti idealizacije partnera, platonskih ljubavi prožetih duhovnim poklapanjem. Čulnost je u drugom planu. Sanjarit ćemo budni, željno iščekivati ​​susrete i uživati ​​u poljupcima kraj rijeke, mora, jezera.

Svaki suton sa sobom nosi magiju ljetnih noći, s kojom ćemo se u ovom razdoblju saživjeti. Percipiramo emocijom, razum tu nema puno posla. Ovo je trenutak za magiju, pamćenje, vječnost …

160×600 text-47 lijevo

Za vrijeme boravka Venere u znaku Raka, Sunce će se nalaziti u Lavu, čime će Venera biti u 12. znaku od Sunca. Ovakav položaj ukazuje na razdoblje u kojem će cvjetati tajni, paralelni odnosi i sve što je obavijeno velom mistike.

Pred nama su dani u kojima će se kockice poklopiti, a pripadnost čuvati od očiju javnosti, čak i ako se radi o potpuno slobodnim osobama. Poželjet ćemo sačuvati najvrednije u tajnosti, a ljubav će biti dio te priče.

Sve vrijeme boravka Venere u Raku, Merkur, planet intelekta i komunikacije će se nalaziti u znaku Djevice, a ove planete će međusobno imati sekstil, što će doprinijeti boljoj komunikaciji među partnerima, ugodnim komentarima, udvaranjima…

Merkur 14. kolovoza kreće retrogradno pa se tada može očekivati ​​obnova komunikacije s nekom starom ljubavi i vraćanje na stare staze.

Venera 12. kolovoza ulazi u kvadrat s Jupiterom, a zatim će “pogledati” Plutona pa krenuti ka kvadratu s Uranom. Počinje razdoblje izazova, sukoba, razilaženja u emotivnim željama.

Sukobljavat će se bračni i emotivni partneri oko različitih puteva kojim bi vodili vezu ili bračnu zajednicu. Izražen je erotski naboj.

Osjećaji variraju, od apsolutne mržnje ka apsolutnoj emotivnoj predaji, sredine nema. Proživljavamo dramu u kojoj smo režiser i glavni glumac, sve po potrebi! Savjet za ove dane je povlačenje i brojanje do deset, kako se ne bi ponovila teza o “riječi ubojitijoj od mača”.

Kada se sve zbroji, nalazimo se u vrlo zanimljivom razdoblju, koje prijeti da trajno promijeni naš svijet. Porušit ćemo kule od pijeska i otvoriti prostor da na njihovom mjestu izniknu čvrste građevine, koje odolijevaju vremenu. Otvorit ćemo srca “pravim stanarima”.

Jovana Milekić/astroportal

Želiš znati što ti donosi sudbina?
Nazovi ATMA astrologa!


Widget not in any sidebars

MDN – NARUKVICA NOSTALGIJA

KOLEKCIJA ISCJELJUJUĆI NAKIT - Nostalgija

Pahuljičasti opsidijan i tibetansko srebro

Pahuljičasti opsidijan je kamen koji nosi snažnu iscjeljujuću energiju, dovodi do duhovnog mira. Stvara uzemljujuću vrpcu iz donje zemaljske čakre do centra zemlje, upija negativnu energiju iz okruženja i daje snagu u trenucima kada je potrebna.
Ovaj kamen stimulira rast na svim razinama. Koristan je za osjetljive ljude. Blokira energetske napade i otklanja negativne spiritualne utjecaje. Donosi jasnoću uma i razbistrava zbunjenost i ograničavajuća uvjerenja.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objava21.-22.10. Zagreb – Radionica: I ti pripadaš
Slijedeća objavaVideo koji će vas dignuti na noge: Voli sebe i živi život bez straha!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here