pixabay

Planet Venera nalazi se u Škorpionu, znaku u kome je u izgonu. No, ovog puta će praviti dobre tranzite, te će donijeti više dobrog nego što to inače čini dok je u Škorpionu. Erotika i zavođenje neizostavni su dio ljubavnih događanja kada je Venera u ovom znaku vezanom za misterije i seksualnost.

Novi za clanke 75Tolerancije i usklađivanja, kojih je bilo u prethodnim periodima, sada više nema. Sada se intenzivno želi netko ili nešto, te se ne pristaje na kompromise. U ovom periodu koji je za neke krizan, moguće su tajne veze i skrivene želje. Nekima se događaju neke ne baš prijatne stvari i to na mjestima koja odišu atmosferom tajanstvenosti ili opasnosti, gdje se vodi neki vid borbe između svjetla i tame, a u rijeđim slučajevima između života i smrti.

Želje su sada duboke i snažne, a osjećaji vode u krajnosti ili fatalnosti, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpionu, pa vam se sada obnavlja Venerin ciklus. U tom slučaju ispoljit će vam se sve ono što vam Venera nosi prema natalnoj karti, te su vam sada veće mogućnosti za ljubavna događanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, od 13. do 21. 11.

Ljubav i seksualnost se sada stapaju. Ljubavne želje i davanje u ljubavi bit će pojačano kada Venera bude u konjukciji s Jupiterom u Škorpionu, te ujedno i u trigonu s Neptunom u Ribama, 12. i 13. 11. Jupiter sve širi, a ovih dana će donijeti nekima zadovoljstva i uživanje u ljubavi, a drugima popriličan dobitak, dok će pak neki u te dane imati pojačan apetit, pa će uživati u hrani, posebno u slatkišima, ili u trošenju novca.

Novi za clanke 75Pod utjecajem Venere u Škorpionu lijepa događanja će prije svega osjetiti vodeni znakovi, Škorpioni rođeni od 2. do 7. 11., Ribe rođene početkom ožujka i Rakovi rođeni početkom srpnja, kao i Djevice rođene početkom rujna i Jarci rođeni krajem prosinca, te oni koji imaju u natalu neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme ili 10. kuće oko 11. stupnja znaka Škorpiona.

Zbog toga što je u izgonu, Venera u Škorpionu donosi i mogućnost da sada dođe i do nekih ne baš prijatnih događanja, poput pojačane ljubomore, strepnje i straha koji mogu remetiti ljubavnu vezu, posebno ako u natalu imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodenjaku.

Osobama kojima će ovaj položaj Venere odgovarati su oni koji imaju Veneru u Škorpionu, Raku ili Ribama. Njima će ova Venera donijeti zadovoljstva i uživanja o kojima sanjare. Ovo je vrijeme kada će se voljeti intenzivno i strasno, ili pak isto tako prezirati. Sada nema zabušavanja. Prevara sada duboko boli. Također, ovo je vrijeme kada se može ući i u neku izazovnu, fatalnu ili opasnu vezu.

Podudarni sadržaj

Dok Venera prolazi Škorpionom, Mars je također u padu, ali u Vagi, te postoji među njima recepcija. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti je jaka Venera. Mars u Vagi je više zainteresiran za ljubav, privlači ga ženska ljepota i šarm, ali je neodlučan, dok Venera u Škorpionu očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost, a ponekad i nedostatak snage ili hrabrosti.

Mars se biti u kvadratu s Plutonom, od 18. do 20. 11., što donosi neki vid borbe, mogućnost za sukobe i povrede, dok će nekima donijeti ljutnju ili neki napor. Zato budite pažljivi i izbjegavajte konflikte, ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje. A kako će 18. 11. biti mlad Mjesec, konflikti koji počnu s njim mogu potrati cijeli lunarni mjesec, sve do 19. 12. Također, sudske parnice koje se budu odigravale tih dana neće biti nimalo prijatne i prije će dovesti do kažnjavanja.

Novi za clanke 75Venera, dok bude pravila egzaktan sekstil s Plutonom, svi oni koji su pod njenim utjecajem, Vage i Bikovi, dobro će proći te dane, 20. i 21. 11. Ovaj aspekt će donijeti transformaciju, totalnu promjenu ili regeneraciju neke veze ili neke osobe. Jake strasti i snažna privlačnost tih dana će zbližiti neke koji su se posvađali. Drugi će pak ući u neku vezu u kojoj će imati nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti. Vulkan želja, jaka snaga zavođenja, osvajanja i ljubavnih moći sada će biti prisutna.

Ako vam Venera prolazi drugom kućom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promjena na financijskom planu, nekima to donosi znatne dobitke kroz osobnu zaradu. Ukoliko vam je podznak u Ovnu, odnosno u 8. kući, moguće je da dobijete neki novac ili neko nasljedstvo, a povoljno vam je vrijeme i za neku značajnu financijsku transakciju, ulaganje ili dobivanje nekog kredita, donacije ili slično.

Venera u Škorpionu će osobama koje imaju sunčani znak ili podznak u Škorpionu donijeti mogućnost da privuku, zavedu, opčine ili probude ljubavne strasti. No, to mogu učiniti ako pobjede strah i budu spremni da pokažu svoje čari, da budu izazovni. Posebno će im to uspjeti kada Venera bude u sekstilu s Plutonom, 20. i 21.11.

Novi za clanke 75Vrijeme Venerinog sekstila s Plutonom su dani u kojima se pojačavaju ljubavne strasti, te su moguća nezapamćena zadovoljstva. Ovo je period kada će ljubavne iskre prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovdje nema sredine: ili se voli – ili duboko mrzi. A to najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpionu, koji se i inače susreću sa snažnim ljubavnim iskustvima, jer osoba s Venerom u Škorpionu kada voli, predaje se ljubavi do kraja i u njoj nisu bezazlene, ali prije svega prema sebi.

Zavođenje je u ovom periodu praćeno i neodoljivom magnetskom privlačnošću. I plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok će se Mjesec nalaziti u vodenim znakovima, Škorpionu 17. 11., kada bude u konjunkciji s Jupiterom i Venerom, te u Ribama 28. 11., kada će biti u trigonu s Venerom u Škorpionu.

Period zavođenja i neobičnih ljubavi, koje mogu biti uistinu izuzetne, naravno ako se vjeruje u ljubav, bit će i kada Venera u Škorpionu bude u trigonu s Neptunom u Ribama 12. i 13. 11.. To je vrijeme povoljno i za uživanje u ljepoti i zadovoljstvima, a kod nekih i u odnosu sa strancima, umjetnicima i slično.

drvo sreće – ex unisex

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

No, budite oprezni, dok je Venera u Škorpionu, da ne biste od ljubavnog žara došli do ljubavnih razmirica praćenih žestokom ljubomorom, a što može razoriti vašu ljubavnu sreću. A ovo jeste vrijeme kada može biti i ljubavnih svađa, ljubomornih scena kao iz filmova i neusklađenih ljubavnih želja i potreba, ali i infekcija, veneričnih bolesti. Budite zato vrlo pažljivi!

Kako će se na vas odraziti utjecaj Venere u Škorpionu ovisi i o položaju vaše natalne Venere. Ali, izvjesno je da će sada svima donijeti u ljubavi više izazova, opasnosti i fatalnosti, posebno ukoliko ste tome skloni, odnosno ako imate u natalu Veneru u Škorpionu ili neki aspekt između Venere i Plutona.

Svetlana Milenković-Filipović

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

Podudarni sadržaj

Prethodna objava“Ako čovjek ne mijenja mišljenje, ili je vrlo mudar ili je budala.” – Kineske poslovice za cijeli život
Slijedeća objavaNajbolji položaji za spavanje – Suptilna perspektiva
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here