Osim što su poznati po tome što su izuzetno društveni, pozitivni i slobodni u svakom smislu, oni nisu najbolji u vezama. Nisu baš “rođeni” za bračni, odnosno, obiteljski život. Jer im najviše treba samo jedno – njihova sloboda…

Pričamo o Strijelcima!

Zbog te iste slobode, vas neće previše uzimati u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima, već će biti pomalo jedno samoživo stvorenje koje će prvo gledati da njemu bude najbolje i da zadovolji svoje potrebe.

Vaši osjećaji su pomalo nebitni, jer su njegovi itekako na prvom mjestu, pa se za vas – nema vremena.

Svaku osobnu grešku neće vidjeti, a kada mu se to iznese pred vidjelo, najstrašnije će vas ocrniti.

Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je pametovati cijeli dan i noć.

Spremni su se obvezati, ali sve okreću u svoju korist.

Ovaj tip zahtjeva mudrog i taktičnog partnera.Strijelci su pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji zamijećivanju lošijih strana i pogrešaka svog partnera.

Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human znak, tako da će na neki način sudjelovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice.

On je, u svakom pogledu, čovjek/žena javnosti. Toliko je megaloman da mu često vlastiti život izgleda mali i nezanimljiv.

Ukoliko se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav promatra samo kao dio sportske igre.

Naravno, on/a je “jak” u braku. Njegov partner mora biti široke svijesti, oslobođen ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda.

On će morati biti pravi umjetnik kako bi u svemu mogao pratiti i zadovoljavati interese jednog Strijelca.S ovim ljudima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo što što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, partneri ovog znaka morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bili na ravnoj nozi.

Njihove strasti su sportske i avanturističke.

Oni su veseli i zanimljivi suputnici koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost.

Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

malihoroskop.com/zenskimagazin.rs

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaSuglasnik, samoglasnik… Tajna PRVOG SLOVA vašeg imena: A je uspjeh, V je znanje!
Slijedeća objavaOvaj znak je TVRD ORAH, iako djeluje krhko: 3 crvena kartona – i vi izlazite iz igre!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here