Vrane su simbol misterija, smrti, magije i intriga.
One su zaradile svoje mjesto u fikciji kao uglavnom negativni elemenati, ali tradicionalno imaju nešto dinamičnije i raznolikije postojanje.

Vrane po raznim predanjima i legendama mogu s lakoćom putovati različitim dimenzijama kao što su carstvo snova, zemlja mrtvih, dom bogova, pakao i nebesa. One često nose poruke s ovoga i onoga svijeta.

Skupina vrana se zove “ubojstvo vrane” i ovaj maštoviti opis prenosi mišljenje javnosti o njima. One su vrlo inteligentne, inteligentne kao i većina primata, u stvari.

One su vrlo društveno razvijena bića, imaju složene metode u međusobnoj konverzaciji. U kombinaciji s visoko razvijenom memorijom, njihovo ponašanje se razlikuje od bilo koje druge obitelji ptica.

Promjena

U svim kulturama, vrane su vjesnici promjene. One predstavljaju duboke i snažne elemente prirode. Prisutne su gdje god postoji život i smrt. One ne podliježu istim hirovima kao ostale ptice.

Ako se odluče otići negdje, to je zato što one to žele, ne zato što njihov opstanak ovisi o tome. Time njihovi  izbori destinacija izgledaju još čudnije.

Magija ili vidovitost

Vrane su često povezane s magijom i nevidljivim silama. Poznato je da su čarobni pratitelji vještica i one će često biti u obliku vrane. Kada se vrane pojavljuju u snovima, znači da postoje elementi istine u snu.

To također može značiti da viša sila ili duh pokušava razgovarati s vama. Obratite pažnju na poruku jer se vrane pojavljuju samo u vrijeme prijeke potrebe.

Vrane imaju sposobnost viđenja duše našeg sebstva.  Kao rezultat toga, ako vrana stupa u interakciju s vama, obratite pažnju na dublji smisao, pošto vrane ne stupaju olako u interakciju ni sa kim.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Smrt

To je najpoznatija povezanost s vranama. Mnoge kulture imaju znanja u kojima vrana igra ulogu u vođenju duše. Diljem svijeta vrane se mogu vidjeti na grobljima, te su uvijek viđene kako se okupljaju po ratištima.

Vrane se mogu pojaviti nakon što netko umre, a mogu isporučiti i poruku od pokojnika.

Pojava vrane ne ukazuje uvijek na skoru smrt neke osobe.

Njena pojava, također, može značiti da je smrt vrebala, ali je otišla dalje.

Pripremila: Suzana Prnjak za atma.hr

Izvor: higherperspectives

Nitai

NITAI


26 GODINA ISKUSTVA – ISCJELJIVANJE NA DALJINU, TAROT, ČAKRE, ANĐELI, KRISTALI, LJUBAV, HOROSKOP MAYA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 05
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Prethodna objavaFenomenalne četrdesete – Osjećate li se jednostavno nepobjedivo?
Slijedeća objavaOvo niste znali o jeftinom GLICERINU: Moćno sredstvo za ljepotu i kućanstvo – 7 savjeta!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here