Responsive text-52 horizontalKrishnan je rođen u brahmanskoj obitelji u kojoj je, prema iskrivljenom kastinskom sistemu, zabranjeno doticati beskućnike, ljude nižih kasti i ostale ‘nedodirljive’. Krishnan je međutim sebe proglasio ljudskim bićem te je odbacio svoju kastinsku tradiciju. On je nagrađivani chef-kuhar u Taj Hotelima i bio mu je ponuđen elitni posao u Švicarskoj. Međutim, nakon što je svjedočio uznemirujućem incidentu 2002. godine, napustio je svoj posao i počeo hraniti beskućnike u svom rodnom gradu.

Rekao je: “Vidio sam starog čovjeka koji jede svoj otpad jer nije imao što drugo. Otišao sam u obližnji hotel i pitao ih što imaju od hrane. Kupio sam to i odnijeo tom gladnom čovjeku. Vjerujte mi, nikada nisam vidio čovjeka koji jede tako brzo. Dok je jeo tu hranu, oči su mu bile ispunjene suzama. Plakao je od sreće.”

Krishnan često hrani ljude osobno, svojim rukama preko 400 ljudi svaki dan. A onima kojima je potrebno pruža i usluge besplatnog kupanja, šišanje i brijanja.

Responsive text-52 horizontalOvaj čovjek zaista nadahnjuje, zar ne!?

Responsive text-52 horizontalPodudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.10.2015.
Slijedeća objavaŠvedska uvodi 6-satno radno vrijeme! Je li to znanstvena fantastika za Hrvatsku?
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here