Foto: pixabay.com
Gregg Braden američki je autor poznat po svojim teorijama o liječenju raka o kojima je napisao različite knjige.

Jedna od njegovih poznatijih tvrdnji je ta da ljudske emocije mogu utjecati na DNK i da kolektivna molitva može izliječiti bilo kakve fizičke bolesti. U snimci na dnu teksta pogledajte njegovo predavanje o bolnici u Japanu koja ne koristi lijekove.

Rak, Braden tvrdi,  nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje…

Ovo eterično polje o kojem priča znanstveno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tijela.

Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija.

No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu. Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje.

To je dokazao ovaj video snimak iz bolnice u Japanu gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu.

Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.Emocije mijenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti.

Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga časa (kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.

Znanost je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to!

Doktori u bolnici koja je prikazana na snimci istrenirani su za ‘pozitivno razmišljanje’, te ponavljaju jednoglasno “Već se dogodilo! Već se dogodilo!”. Tumor se pred njima smanjuje! Pogledajte sami…
greggbraden.com

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaLiječenje postom – Unutrašnja operacija bez noža
Slijedeća objavaVoljeti partnera BEZUVJETNO – je li to uopće moguće?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here