Gregg Braden: Emocije mijenjaju DNK – Rak može nestati za manje od 3 minute!

1
11038
Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Gregg Braden američki je autor poznat po svojim teorijama o liječenju raka o kojima je napisao različite knjige.

Jedna od njegovih poznatijih tvrdnji je ta da ljudske emocije mogu utjecati na DNK i da kolektivna molitva može izliječiti bilo kakve fizičke bolesti. U snimci na dnu teksta pogledajte njegovo predavanje o bolnici u Japanu koja ne koristi lijekove.

Rak, Braden tvrdi,  nestaje djelovanjem namjere i sviješću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svijetu, a koristi se polje koje sve povezuje…

Ovo eterično polje o kojem priča znanstveno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Valovi ovoga polja dosežu jedan metar od našega tijela.

Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija.

No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osjećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako elektromagnetno polje i djelovati na okolinu. Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira liječenje.

To je dokazao ovaj video snimak iz bolnice u Japanu gdje se pokazuje izliječenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći cijeli proces ultrazvukom na ekranu.

Da bi mogli proizvesti jako elektromagnetsko zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vježbom.

Responsive text-61Emocije mijenjaju DNK

Naše emocije i osjećaji predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobivamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti sretan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti.

Ako nasuprot toga govorimo i osjećamo da se mijenjamo sada ovoga časa (kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promjena i naš DNK se mijenja i mi se mijenjamo.

Znanost je godinama tvrdila da naša vjera i osjećaji nemaju utjecaja na naše bolesti i naš život, no psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osjećaji, misli, emocije i vjera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

Emocije mijenjaju DNK, zapamtite to!

Doktori u bolnici koja je prikazana na snimci istrenirani su za ‘pozitivno razmišljanje’, te ponavljaju jednoglasno “Već se dogodilo! Već se dogodilo!”. Tumor se pred njima smanjuje! Pogledajte sami…

300×250 centar text-39

greggbraden.com

polarisPolaris disk

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

Preporučuje se primjena po 5-10 minuta dnevno. Prije i poslije tretmana treba popiti čašu vode, radi detoksikacije. Disk je najbolje koristiti ujutro.

Disk se može koristiti preko odjeće; tada ima potpuno isti učinak kao i stavljen izravno na kožu. U jednom postupku možete tretirati više točaka.

Disk ne sakuplja nikakvu energiju, kao što, primjerice, čine kristali – i njegovo je trajanje neograničeno.

Mogu ga koristiti svi ukućani, čak i kućni ljubimci, pa i vaše biljke.

Cijena: 299 kn

PODIJELI
Prethodna objavaProbuđen čovjek je opasan za društvo!
Slijedeća objavaJednostavni joga pokreti za vidljivo pomlađivanje lica
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here