Visak je univerzalni alat koji nam može biti od pomoći na bilo kojem aspektu života.

Posreduje između svjesnog i nesvjesnog. Možemo ga pitati razna pitanja na koja želimo dobiti odgovor. Sve što morate učiniti je vjerovati u sebe i u snagu viska!

Visak karnak je kopija viska pronađenog u egipatskom Karnaku u jednom sarkofagu u „Dolini kraljeva“.

To je visak visoke osjetljivosti i odličan je za uporabu u teleradijesteziji. Koristi se za detekciju vode, minerala i metala, u ispitivanju kakvoće prehrambenih proizvoda, u izboru lijekova i njihove količine, u detektiranju fizičkih i energetskih poremećaja, postavljanju dijagnoze pa čak i u liječenju neravnoteže.

Posebno se pokazao uspješan rad s ovim viskom u potragama na karti – u traženju minerala, vode, osoba, itd.

Karnak svojim geometrijskim oblikom stalno emitira energiju i pročišćava samog sebe, te ga nije potrebno čistiti nakon uporabe.

Karnak izrađen od mesinga emitira sve vrste energija i kada se ne upotrebljava trebalo bi ga čuvati rastavljenog u dva dijela, jer energiju emitira samo u svom potpunom obliku.

Visak karnak ima veliku prednost u praksi, jer korisniku uzrokuje minimalni gubitak energije, a svojom visokom točnošću postao je vrlo popularan alat.

Visak Karnak

Materijal: mesing

Težina: cca 40 gr

Veličina: 6.5 cm

Cijena: 150 kn

 

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaKako reagirate kad vas netko uvrijedi? OVAJ savjet Buddhe je neprikosnoven!
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 13.11.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here