Designed by Freepik
Jedino dijete prima u igri drugo dijete takvo kakvo jest, odrasli gledaju jedan drugog onako kako bi željeli da drugi budu

“Djeca ne učvršćuju brak. Tamo gdje je dobar, brak može postati još bolji s djecom. Tamo gdje nije dobar, postaje još gori. Stabilni brakovi su stabilni bez obzira na to koliko djece ima. Znači, dijete je upravo onakvo kakav je brak.”

“Ono što će odlučiti da se dijete pogrešno razvija je nedostatak topline, sigurnosti i autoriteta kod samih roditelja. Jer ako je dijete zaista na početku bespomoćno, od koga ono može dobiti onaj prvi neophodan impuls ka sigurnosti i zbrinutosti nego od roditelja. Ono nema nikakav drugi kriterij za vlastitu vrijednost nego priznanje koje dobija od svoje najbliže okoline.”

“Jedino dijete prima u igri drugo dijete takvo kakvo jest. Dijete za drugo dijete jest. Odrasli gledaju jedan drugog onako kako bi željeli da drugi budu, ili kako bi željeli da sami budu, a pošto se uvjere (ako se uvjere) da ljudi nisu takvi, oni ih kritiziraju, jednom riječju, odbijaju ih prihvatiti za ravnopravne u igri odraslih, primiti ih onakve kakvi stvarno jesu.”

“Malom djetetu je više nego ikom i ikada kasnije potrebna pažnja, društvo, zaštita, moralno ohrabrivanje i ljubav. Pretpostavka je da se ljubav zapravo rađa u onom ranom životnom dobu kada dijete osjeti da je njegova potreba za sigurnošću relativno zadovoljena, i to da ju je prije svega zadovoljila majka koja u to unosi svoja neposredna i nesebična osjećanja”.

Akademik prof. dr Vladeta Jerotić / www.6yka.com

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaTražite svoje ljude
Slijedeća objavaSUNCE – privjesak na dugom lančiću
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here