Artwork by Daniel B. HolemanKad duša osjeti da je došlo vrijeme za napustiti tijelo, može se dogoditi da se čovjek razboli. Duša bi htjela dalje, a čovjek bi možda htio još malo ostati.

Dok stvari nisu sazrele, ne može se otići.

Iako bi duša htjela dalje, još malo će ostati. Dogodit će se period, dulji ili kraći, kad je bolesnik zaista dobro. Kao da se drugi puta rodio.

Nastupa remisija. Dolazi vrijeme na poklon. Vrijeme dovršavanja započetog. Ljubav stanuje ovdje.

Ako je i dalje vrijeme za odlazak, doći će pravo vrijeme i duša će otići. Na van će to izgledati kao da je čovjek umro.

Kad dvije duše osjete da su u jednom odnosu naučile dovoljno i da je vrijeme za krenuti dalje, može se dogoditi da se veza razboli. Može doći do nerazumijevanja, viška ega, svađa, raznih riječi…

Ali možda još nije vrijeme za odlazak. Iako bi duše htjele dalje, još malo će ostati.

Dok stvari nisu sazrele, ne može se otići.

I onda, dolazi vrijeme na poklon. Vrijeme dovršavanja započetog. Sve postaje kao nekad, toplo i nježno, puno mira i razumijevanja. Ljubav stanuje ovdje.

Stvari sjedaju na svoje mjesto. Ego nestaje. Odjednom ponovo dišeš. Kao da si se drugi puta rodio.

Ako je i dalje vrijeme za odlazak, tada je pravo vrijeme. Putevi će se razdvojiti, nježno kao što su se i spojili. Duše se rastaju u ljubavi, bez ega i viška riječi.

Na van ne izgleda tako.

Drugi misle da si umro. A ti si iscijeljen.

Autor: Larisa Mravunac / Preuzeto s portala: alternativainformacije

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaNarukvica Power – Hematit i vulkanska lava
Slijedeća objavaLjudi koji vas pokušavaju “spustiti na zemlju” nisu dobronamjerni – Evo zašto!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here