Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Natprosječno inteligentne i nadarene osobe, ali ujedno i rođeni majstori…

Od 1950-tih godina otkriveno je sve više indigo djece koja su tako prozvana po navodnoj dominantnoj boji njihove aure – indigo plave. Indigo djeca/osobe posebna su upravo po tome što pokazuju neobične psihološke osobine i načine ponašanja. Od rane dobi počinju apstraktno razmišljati, nadareni su za razne aktivnosti i često znaju čak i više od svojih roditelja.

Generacije indigo djece

Američka znanstvenica Lori Johnson detaljno je proučila indigo djecu i podijelila ih u 5 generacija te svakoj pripisala posebne osobine.

Prva generacija/Alfa generacija

U ovu generaciju spadaju djeca rođena između 1958-1968. godine. Karakterizira ih plavo-zeleno-ljubičasti sloj aure. Proces mentalnog sazrijevanja započinje tek u 28. ili 29. godini života i traje oko 7 godina. To razdoblje puno je problema, životnih poteškoća i bolesti. Kasne tridesete razdoblje su oporavka i procvata psihičkih sposobnosti. Intuicija im se produbljuje, a razvija se i iscjeliteljska moć.

Druga generacija/Beta generacija

U drugu generaciju spadaju djeca rođena između 1968-1978. godine. Kao i Alfa generaciju, Beta generaciju karakterizira mladolik izgled. Čak i do starije dobi izgledaju mlađe od svoje kronološke dobi, a i žive duže. Pravu indigo zrelost dožive tek u četrdesetima.

Treća generacija/Gama generacija

Indigo djeca rođena između 1978-1988. godine. Gama generacija najčešće je dijagnosticirana kao generacija djece s poremećajima u ponašanju ili nekim oblikom hiperaktivnosti. Razdoblje mentalnog sazrijevanja za ovu generaciju je u njihovim kasnim dvadesetima.

300×250 centar text-39

Četvrta generacija/Delta generacija

U ovu generaciju spadaju djeca rođena između 1988-1998. godine. Ova djeca imaju težak pubertet i ponekad su sklona zloupotrebi droga i alkohola te suicidualnom ponašanju. Roditelji ove generacije imaju težak zadatak u odgoju i savjetovanju svoje djece.

Peta generacija/Omega generacija

U posljednju generaciju spadaju djeca rođena između od 1998. godine. Djeca ove generacije imaju probleme u prilagodbi okolini. Postoji opasnost od oboljenja i povlačenja od vanjskog svijeta što je rezultat njihove ekstremne senzibilnosti.

Iako još nema znanstvenih dokaza, profesor Drunvalo Melchizedek tvrdi da unutar DNA strukture Indigo djece postoji genetska promjena. Također, Melchizedek smatra da je IQ čovječanstva naglo porastao s dolaskom indigo djece budući da je među njima prosjek kvocijenta inteligencije 130.

Kliknite dolje na broj 2 i testirajte se …

Responsive text-61
Podudarni sadržaj

1
2
3
Prethodna objavaTko vlada svojim mislima, vlada i životom
Slijedeća objava4 znaka da ste vjerojatno u vezi s emotivnim psihopatom: Četvrti je zaista okrutan!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

  1. Izgleda da sam čistokrvni indigo ako je suditi po testu.Jedno do dva pitanja su mozda odgovor ne.Najvise se nalazim u osjetljivosti na buku,snovima,intuiciji,zanimanje za duhovno, svrhu života,potreba za samocom.i uzivanje u njoj .Kreativna,buntovna,apolitična..ma sve..
    To je to

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here