Za prste polizati: Zdravi i hrskavi popečci za cijelu obitelj!

0
507
Responsive text-52 horizontal

Ovaj put sam napravila popečke u pećnici, što znači da ih nisam pržila u ulju. Veganski popečci rađeni su bez jaja, a kao zamjenu za jaja koristila sam chia sjemenke. Umjesto pšeničnog, koristila sam zobeno brašno i brašno od heljde koja su prirodno bez glutena. Zobeno brašno sam napravila od zobenih pahuljica, tako što sam ih samljela u Nutribulletu.

Ovi popečci nisu bogati proteinima pa ih možete obogatiti proteinom konoplje ili graška (mogu se naći u dućanima zdrave hrane).

Sastojci:

1 tikvica
2 mrkve
Malo peršina
Komadić celera (kao za juhu)
2 žlice zobenog brašna
2 žlice brašna od heljde
1 žličica chia sjemenki
1 žlica delikatesnog suhog kvasca
1 žlica gomashia
Malo praška za pecivo
2 žlice ulja (maslinovo, repičino ili suncokretovo)
1 žlica mješavine začina po želji (Alnatura mješavina začina za krumpire je korištena u videu)

Mama Veganka

Responsive text-52 horizontal
PODIJELI
Prethodna objavaRijetki super Mjesec u Ovnu: Pripremite se za veliki energetski pomak 16. listopada 2016.
Slijedeća objavaŠto je šesto čulo i kako se koristi?

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here