Zakon privlačenja u najboljem izdanju: Kako privući vezu?

1
8271
Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontal

Zakon privlačenja funkcionira na privlačenju veza isto kao i na privlačenju materijalnih stvari. Evo kako vam zakon privlačenja može pomoći u privlačenju veze

Zakon privlačenja zahtjeva tri uvjeta kako bi funkcionirao:

1. Bez sumnje vjerujte da će vam se želja ostvariti…

2. Cijeli dan šaljite pozitivne vibracije…

3. Ponašajte se kao da vam se želja već ostvarila…

Na temelju ova tri pravila možete iskoristiti zakon privlačenja kako bi privukli vezu.

Ispod se nalazi 5 koraka koja možete pratiti:

1. Kada se probudite, razmišljajte o svom idealnom partneru. Ako postoji osoba u koju ste zaljubljeni, razmišljajte o toj osobi. Zatim zamislite kako se smije prema vama i kako vas drži za ruku. Vidite ga/ju kako uživa provoditi vrijeme sa vama.

2. Dok zamišljate, osjetite kao da se to upravo događa. Trebate se ponašati kao u snu i vjerovati da se upravo događa.

300×250 centar text-39

3. Tijekom dana očekujte vidjeti svog idealnog partnera. Zamislite kako ga srećete na putu za posao ili u kupovini. Govorite si kako imate snažan osjećaj da ćete ga danas vidjeti.

4. U restoranima ili na društvenim okupljanjima, očekujte vidjeti svog idealnog partnera. Smislite što ćete reći kada ga upoznate. Svo ovo vrijeme zamišljajte kako će biti sretan/sretna što vas vidi.

5. Ponašajte se kao da već izlazite sa tom osobom. To možete raditi kada idete u kino, kupovinu ili kada čekate u redu. Sada proživite svoju želju. Zamislite kao sjedite pokraj svog partnera. Kako pričate sa njim i dijelite šale. Sjetite se, osjećaji koje osjećate kada proživljavate svoju želju moraju biti snažni. Trebali biste biti vrlo sretni i zapravo se uvjeriti kako se to već odvija.

Provodeći gore navedene korake ispunjavate važne uvjete koji su potrebni kako bi zakon privlačenja funkcionirao. Sjetite se da su vjerovanje i vaše emocije jako važni. Možete znati kako vam ide primjećivanjem raspoloženja u kojem se nalazite.

Ako ste iskreno sretni, pravilno primjenjujete zakon privlačenja.

Korištenje zakona privlačenja ne samo da zahtjeva vježbu, nego i promjenu vašeg stila života, jer ljudima nije normalno stalno biti pozitivan 🙂

Piše: Alan Cheng

ifeelgoodportal.com

300×250 centar text-39

PODIJELI
Prethodna objavaČakra lampica za lučicu – Vastu dizajn
Slijedeća objavaZašto su život i svijest ključevi razumijevanja prave prirode svemira
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here