Responsive text-52 horizontal



Sastojci:

1 kg krompira
½ kg tikvica
1 veća kapula
1 poriluk sjeckani
2 mrkve
250 grama dimljenog tofua
Sol,papar,kurkuma,curry, vlasac
2 šalice pure

Responsive text-52 horizontal



Postupak:

  1. Ugrijati pećnicu na 220 stupnjeva
  2. Sastojke naribati
  3. Oblikovati u polpete
  4. Polpete uvaljati u puru te ih posložiti u škrovadu na masni papir za pečenje
  5. Peći ih dok ne porumene. Cca 30 min.
  6. Poslužiti sa svježim posnim sirom i kaparama ili maslinama, s par kapi maslinova ili ulja kanabisa te sa širokim osmjehom…. 😉

polpete

recepti: [email protected]šćika
šapće, mijesi, peče, kuha: Anita Bare
foto: Tatjana Krstić

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaPuni Mjesec – Aśvini Nakshatra
Slijedeća objavaEgipatska Knjiga snova

Laboratorij Inspiracije je nastao kao želja dviju prijateljica da pronađu sjeme, čak obilje, dobra i mudrosti u svakom čovjeku koji je iskovan svojom životnom pričom, ma kakva ona bila. I kako može bolje od toga?
Svaka je priča bitna i svaka nas osoba ima čemu poučiti svojim iskustvom i kreativnošću.

Uživajmo ljudski zemljariti Zemljom.

Svoje i Vaše;
@Raščika (anita & tatjana)

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here