Foto: pixabay.com
Mnogi ljudi su nesretni i zbunjeni danas zbog toga što se budimo. Budimo se zbog toga što smo bili zaspali i što smo uvedeni u lažni sistem vjerovanja masovne svijesti koji je također bio zaspao.

Budimo se u odnosu na varalice, naša ega koja su kontrolirala naše duše. Ovo može biti težak period  budući da konačno otvaramo svoje duhovne oči da vidimo naše istinsko lažno ja i sve stvari u nama koje trebaju iscjeljenje i transcendentnost.

Svijet kojeg smo poznavali i razumjeli urušava se budući da ništa od onog što smo vjerovali nije istina. Kako počinjemo rasti u vibraciji, uspavane duhovne energije unutar našeg bića počinju se uzdizati uz našu kralježnicu i pročišćavati naš sustav čakri.

Povišeni nivo naše uspavane stvaralačke/kundalini energije će aktivirati više lanaca našeg DNA potencijala, probuditi naše duhovne žlijezde (hipofizu, hipotalamus, gornji dio srca) i proširiti našu svijest kako bi se mogli vratiti našem istinskom biću.

Tijekom procesa pročišćavanja i punjenja našeg energetskog sistema, možemo se suočiti s povišenom razinom straha, anksioznosti, zbunjenosti, depresije i preplavljenosti emocijama budući da se laži masovne svijesti udaljavaju od našeg energetskog sistema vjerovanja.

Neautentičnost naše maskirane osobnosti postaje vidljiva kako bi bila ispunjena svjetlom više svijesti kako postajemo produhovljeni. Shvaćanjem što nam se događa, predavanje procesu i ostajanje u stalnom stanju zahvalnosti za priliku, alkemiziramo se kroz pretvaranje nas kao olova (tame) u zlato (svjetlo).

Naša viša duša će se spustiti u naše fizičko tijelo u savršeno božanski odabranom momentu, kada energetska bića pročiste frekvencije naših vibracija u toj razini da naše biće može izdržati energije vrlo visokih vibracija ulaska našeg istinskog ja u naše biće.

Ovaj proces naziva se buđenje kundalinija. Kundalini je naša uspavana kreativna energija koja leži uspavana u korijenu kičme svakog ljudskog bića, isprepletene poput zmije u korijenskoj čakri.

Kako se vibracija Zemlje uzdiže, a mi nastavljamo primati uzvišene kristalne energije iz galaktičkih centara, sunca, pojasa fotona i unutrašnjosti zemlje, kundalini čovječanstva se pokreće i uzdiže i čisti svaku od naših čakri tako da kundalini može rasti skroz do krunske čakre gdje naše više duhovne čakre aktiviraju signaliziranje spuštanja našeg svetog duhovnog bića da uđe u naša tijela.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Ušli smo u vremenski period transparentnosti, gdje svaki od nas prolazi kroz našu osobnu unutrašnju apokalipsu, što označava podizanje vela. Veo je filter koji je stavljen preko naših umova koji nas sprječava da vidimo i spoznamo istinu.

Veo je naša s egom povezana svijest koja iskrivljuje sve i naš ego je taj koji se bori s razočaranjima lažnog svijeta kojeg je stvorio. Naše više duše dolaze u prvi plan i ponovno prisvajamo najviši potencijal naših duša kroz ovo najpovoljnije i najsretnije vrijeme na Zemlji.

Sabrina Reber / awakeningpeople / Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr

APITERAPIJA

Dr. KAPŠ - APITERAPIJA


Liječenje pčelinjim proizvodima

Sve o svojstvima i primjenama meda, propolisa, peluda, matične mliječi, voska i pčelinjeg otrova. Savjeti za 330 bolesti, povijest, istraživanja, prevencija, terapije i recepti.

Stručna knjiga namijenjena pčelarima, liječnicima, farmaceutima, ali i svakome tko proučava primjenu prirodnih proizvoda u prevenciji i liječenju ili traži rješenje za svoj konkretan zdravstveni problem.

Tvrdi uvez, 440 stranica, format 16×24

Cijena: 351 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaRuska pedijatrica savjetuje: Čim djeca počnu sliniti, stavite im jednu kap ovog eliksira u nos! (RECEPT)
Slijedeća objavaMolitva se “prima” tek iz trećeg puta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here