Foto: pixabay.com

Zbunjenost, opčinjenost, snovi i java, želje i realnost, duša i racio… Sunce u Djevici 5. rujna napravilo je egzaktnu opoziciju s Neptunom, koja će trajati još nekoliko dana, a 6. rujna Mjesec dolazi do svog vrhunca, na 13. stupnju Riba, u konjunkciji s Neptunom.

300×250 centar text-39

Sada bi mogli projicirati ono što jako želimo, sada bi se naše nade, ali i strahovi, mogli pretvoriti u javu. Sada za neke počinje manifestacija želja kojima su se bavili oko protekle pomrčine Sunce, 21. kolovoza.

No, hoće li one biti dobre ili loše ovisi o vama samima, a jesu li stvarne ili ne, vidjet ćete nakon nekoliko dana, kada se dojmovi slegnu, a Sunce opet zasja punim sjajem. Sada ste samo zbunjeni, puni sumnji, strahova, ali i nada i velikih želja za nečim novim.

Merkur je krenuo naprijed, a Mars je prešao u znak Djevice pa će se sada stvari početi raspetljavati. Neke od njih će krenuti baš onim putem kojim vi to žarko želite, no ne baš sve. Neki će odnosi završiti, a neki tek započeti.

300×250 centar text-39

No pričekajte još malo, da sve sjedne na svoje mjesto, jer tek nakon nekoliko dana od punog Mjeseca prašina se sliježe i vidjet ćete čisti pravac kojim trebate krenuti.

Venera je još u znaku Lava, željna pažnje, ljubavi, romantike. Ulazi u lijepi trigon sa Saturnom, ali ubrzo i konjukciju sa Sjevernim čvorom. Ljubavi započete u ovom razdoblju bit će uzbudljive i pune nade, jer tu su sada prilike da budu nešto ozbiljnije, trajnije i sudbonosne.

Pustite Lava da vam se udvara na elegantan način i neka vodi ovu igru, a vi se samo prepustite njegovim čarima. Iako sada možda djeluje zbunjujuće, udvarači sada misle ozbiljno.

300×250 centar text-39

Pun Mjesec u Ribama, 6. rujna, najviše će osjetiti Ribe, Djevice i Lavovi, dok će Blizancima i Strijelcima ovi dani biti možda previše burni pa će jedva čekati da sve prođe, jer im će se činiti da su svi oko njih poludjeli.

Zastanite malo, meditirajte, budite sami sa sobom ili budite s nekim. Prepustite se, dozvolite sebi da nekada budete i bespomoćni. Dozvolite sebi da vas ponese lijepa knjiga, divan film, neka glazba, neki ljudi – pa makar to bilo samo na trenutak.

Ana Mandić/astroportal

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

Prethodna objavaTko nije pročistio odnose, ne može napredovati u životu – Povezanost Jyotisha i snova
Slijedeća objavaRiješite se neželjenih dlačica ZAUVIJEK!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here