160×600 text-47 lijevo

Neka razdoblja našeg rasta su toliko zbunjujuća da uopće ne prepoznajemo da se taj rast događa. Možemo se osjećati neprijateljski ili ljutiti, sramni i histerični, ili se možemo osjećati osjećamo depresivno.

Nikada nam ne bi palo na pamet, osim ako nismo naišli na knjigu ili na osobi koja bi nam to objasnila, da smo zapravo bili u procesu promjene, da smo rasli i postali veći, duhovno, nego što smo bili prije.

Kad god odrastemo, mi to na neki način osjećamo, kao što mlado sjeme mora osjetiti težinu i inertnost zemlje dok nastoji izaći iz svoje ljuske na putu da postane biljka.

Često je osjećaj sve osim ugodan. Ali ono što je najviše neugodno je da ne znamo što se događa. Ona duga razdoblja kada se čini da nešto unutar čeka, drži dah, nesigurno u odluci koji bi trebao biti sljedeći korak, na kraju postaju razdoblja koja čekamo, jer u tim razdobljima shvaćamo da se pripremamo za sljedeću fazu našeg života i da će se po svemu sudeći, otkriti nova razina naše osobnosti.

~ Alice Walker,
Living by the WordPrethodna objavaDrevni orijentalni čaj za čišćenje od parazita i toksina: Liječi preko 50 tegoba!
Slijedeća objava29.11. Zagreb – Pranayame i Bhastrika – besplatno javno predavanje
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here