160×600 text-47 lijevo

Lisica

Simbolika lisice

– Fizička ili mentalna reakcija, povećana svijest
– Lukavost; gledanje kroz obmane; vidovitost
– Sposobnost pronalaženja svog puta, brzina u zahtjevnim situacijama
– Sklonost noćnim aktivnostima i radu sa snovima

Karakteristike lisice

Kada se pojavi lisica u vašem životu kao duh životinje, potiče djelovanje i brze vješte poteze. Možete biti u situaciji gdje morate pokazati svoju prilagodljivost i sposobnost brzog kretanja kroz prepreke i barijere.

Ako ste inspirirani totemom lisice, možete raditi na razvijanju oštrine vaših mentalnih sposobnosti: analitička inteligencija, moć deduktivnog zaključivanja, promatranje može mnogo snažnije doći do izražaja u načinu kako se nosite sa svakidašnjim stvarima ili većim projektima. Duh lisice također može implicirati da ste izoštrili oprez i brzinu reagiranja.

Pojava lisice u vašem životu može značiti da ćete morati obratiti pažnju na ljude ili okolnosti koji vas obmanjuju i navode da krenete putem koji vam ne ide u korist. Ovaj duh životinje vas može pozvati na veću razboritost u odnosima, bilo u poslu, prijateljstvu ili izborima koji ćete napraviti.

Slijedeći mudrost totema lisice pogledajte u sva područja vašeg života gdje ste možda lukavstvom navedeni učiniti nešto drugo no što bi inače razumno učinili. Budite pronicljivi u svojim izborima i postupcima.

Lisica kao duhovni vodič uči kako zaobići prepreke, umjesto direktnog suočavanja. Možda otkrijete da bi mogli obnoviti način ili biti pametniji u načinu nošenja s preprekama i onim što pruža otpor u vašem životu ili projektima.

Responsive text-61
Ako je lisica vaša duhovna životinja, može vas voditi tako što ćete naučiti lekcije na način da se osjećate izazvanima ili ponekad čak i prevarenima. Kako bi iskoristili totem lisice u najboljem smislu zadržite snažan smisao za humor i budite mudri nakon naučenih lekcija.

Snaga lisice je velika potpora razvijanju vaše sposobnosti pronalaženja najoštrijeg i najpametnijeg rješenja problema. Pozovite vodstvo lisice kada se osjećate izgubljeno i kada vam je potrebna pomoć u pronalaženju puta.

Lisice su najaktivnije noću, ali su isto tako i dnevne životinje. Ako imate afinitet prema ovom životinjskom totemu, možda želite biti aktivni i dovesti svoju kreativnost na vrhunac tijekom noći jer vam daje prostor da budete bliže svom prirodnom stanju.

Rad sa snovima je posebno korisna praksa za one koji imaju lisicu za duhovnog vodiča. Sklonost ka noćnim aktivnostima podržava vezu sa svijetom snova.

Prijevod i obrada: Suzana Prnjak za atma.hr

Kupi Himalajsku lampu!

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli!
Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje.
Električna lampa od himalajske soli na drvenom postolju, svaka je unikatan ručni rad, različitog je izgleda ili nijansi boja.
Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo.
Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor.
Stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike.
Proizvodi dugin spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn

Dimenzije:
širina 10-13 cm, duljina 15-19 cm, težina 2-3 kg
Plaćanje pouzećem (poštarina 25 kn – GLS)

1
2
3
4
5
Prethodna objavaMoć telepatije i izvantjelesna iskustva delfina
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 05.07.2017.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

2 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here