Foto: pexels.com

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada jednoga dana svoj život počneš promatrati novim očima, kada se prestaneš bojati oluja kroz koje prolaziš jer znaš da sve one imaju neki smisao u tvom životu koji ti sada možda još nije jasan.

300×250 centar text-39

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada se prestaneš baviti nevažnim stvarima i ljudima shvaćajući da ta ni malo ne treba dirati što drugi misle, govore i čine. Sve je to njihova stvar.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više ne moraš skrivati svoje suze jer je sve to jedan proces upoznavanja svijeta i sebe i drugačije to ne može ni biti.  Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada se više ne žališ na manjak vremena već shvaćaš da vrijeme stvaraš za stvari koje  ti nešto znače, a oduzimaš ga od onih što ti ništa ne znače i što te više nitko ne može prisliti da radiš stvari koje ne želiš.

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada i dalje osjećaš strahove i sumnje ali se više ne gubiš u njima jer shvaćaš da su sasvim prirodan dio života kojemu ne treba pridavati mnogo pažnje i energije. Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više od ljudi prestaješ pokušavati napraviti ono što misliš da trebaju biti, a pustiš ih da se razvijaju kako oni najbolje znaju i umiju jer je na koncu to njihov život.

300×250 centar text-39

Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada više nemaš potrebe bilo kome išta dokazivati jer da im je stalo raspitali bi se i potrudili se razumjeli te počinješ živjeti život koji nije više kopija onoga što je nekoć bio već tvoja nova priča koju više ne želiš prepuštati slučaju i okolnostima. Znat ćeš da sve polako sjeda na svoje mjesto kada počneš izlaziti iz bitaka u koje si kao mlad ulazio jer shvaćaš da je mir mnogo vrjedniji nego da ti bilo tko kaže da si pobjednik ili nešto slično.

Mario Žuvela, savjetnikuspjeha.com

Atma savjetnici čekaju na tvoj poziv!

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Milijana

MILIJANA


DUHOVNI MEDIJ, ANĐEOSKE KARTE, NEGATIVNE EMOCIJE I BLOKADE, KARIJERA, LJUBAV, PRIVLAČENJE OBILJA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 02
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Podudarni sadržaj
PODIJELI
Prethodna objavaJesu li napadi panike odraz slabosti?
Slijedeća objavaČovjek cijeli svoj život želi izliječiti svoju dušu
Atma

Učinite od svog života ono najbolje što on može biti – nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše – budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni…

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here