Zoombiotika – Mala škola pilotiranja samog sebe!

0
1705

„Bolest nastaje
doduše iz prirode,
njeno izlječenje pak nastaje
iz duha“.
Paracelsus

Doba je brzih promjena koje traže naše brže prilagodbe, zbog kojih se sve više ubrzavamo, osjećamo kao hrčci u kotaču. Dosta vam je trčanja za srećom koja se ne da uhvatiti!!? Kakav život vodite? Kvalitetan, ispunjen unutarnjim blagostanjem, radostan, zadovoljni ste i smireni ili u žurbi, buci, ljutnji, zabrinutosti, tuzi i besmislu?

Jeste li se osjećali loše i činili loše? Jeste li htjeli činiti dobro, a niste uspijevali?
Treba li vam, kao i mnogima, promjena?

Da bi ostvarili svoju istinsku prirodu zadovoljnog, kreativnog i humanog bića, vrijeme je da isključimo automatskog pilota i djelujemo kao ljudi, a ne kao aparat.

Problem je što prevladava kultura žrtve i uče nas da smo žrtve, npr. nesretnog djetinjstva, žrtve bolesti, poručuju time da smo nemoćni to promijeniti te nam se nude brojna opravdanja.

No, vrijeme je da napravimo iskorak u ostvarenju sebe na novi, drugačiji način.

Ovaj program je usmjeren na osvještavanje, da upravo svatko od vas osvijesti i spozna svoje latentne potencijale, prirodne resurse za obnovu i osobni rast. Svatko može razviti takve sposobnosti!

Ako se pitate kako, evo i prilike za učenjem.

Program Zoombiotika, govori „brzo uzdigni svijest o vođenju svog života“. Mala škola pilotiranja sebe nudi mogućnost da probate na drugi način, da promijenite način gledanja i prihvatite odgovornost za kvalitetu svojih misli i emocija. Npr. od trenutka polijetanja do trenutka slijetanja, avion više od 90 % vremena provede izvan kursa, te je pilotov posao da ga stalno vraća na ispravnu putanju. Nije bitno drugačije ni s nama ljudima, biti svoj pilot ka višoj samosvijesti.

Za suvremenog čovjeka ozdravljujuća doktrina bi bila vlastito upoznavanje i osvještavanje! Glavni ciljevi u životu nisu samo znanja, jer dok se u prvi plan stavlja intelektualni razvoj, a zanemaruje psihički aspekt, koči se razvoj duhovne inteligencije i cjelovitosti razvoja osobnosti.

Program „Zoombiotika“ u ovom ciklusa nudi radionice na temu iz afektivnog područja:

  1. Budi svoj emocionalni trener 22.04.2017. (od 10h do 12h)
  2. Svjesnost – put boljeg života 29.04.2017. (od 10h do 12h)
  3. Stres menagment 06.05.2017. (od 10h do 12h)

Susreti su jednom tjedno – subotom, od 10h do 12h, u Udruzi Balans, Milutina Barača 16/I, Rijeka.

Raditi ćemo zajedno putem iskustvenog učenja, vježbi, povratnih informacija, individualne i grupne evaluacije. Optimalan broj je 10-15 sudionika u grupi.

Mala škola počinje u subotu, 22.4.2017.godine i traje tri tjedna, 29.4.2017. i 06.5.2017.godine.

Cijena radionice je 360 kn, a cijena pojedinačnog susreta je 120 kn uračunati su kotizacija i svi materijali za sudionike.

Za članove Balansa za sve programe 30% umanjena kotizacija.

Prijave obavezne na mail ili mob: [email protected]
095 722 8826
Sve dodatne informacije možete dobiti na mob. 095 722 8826

Program vodi Zorka Sušanj.

Zorka Sušanj diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu, te stekla zanimanje diplomirane socijalne pedagoginje. Danas radi sa mladima kao odgajatelj savjetnik. Nakon toga završila za voditeljicu grupne terapije pod supervizijom meritornog dr. medicine Dr.M.Gudelja.

U fokusu interesa joj je rad sa ljudima, te se kontinuirano educira iz raznih interdisciplinarnih područja koja potiču osobni rast i razvoj samosvijesti.

Autorica je više inovativnih radova, patenata, žiga i autorskih djela koja doprinose razvoju ljudskih potencijala. Dugi niz godina sudjelovala je u provođenju radionica, edukacija i preventivnih programa, te posjeduje dugogodišnje iskustvo neposrednog rada s mladima i odraslim osobama. U publikaciji „Knjiga dobrih ideja“ objavljena njena tri programa rada:“ Zoombiotika“, „Uskoro mir“ i „Volonterski klub“. Zorka je ugodna, kreativna i nadahnjujuća voditeljica, više dobra slušateljica.

PODIJELI
Prethodna objavaNajvažnije je biti iskren prema sebi
Slijedeća objavaIstraživanje dokazalo: Evo kako treba izgledati idealna ženska figura – Slažete li se?
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here