Svi joj se dive, mnogi je se boje: “Gdje ova stane – tu trave ne raste!”

0
35156

160×600 text-47 lijevo

Za nju kažu da je prava “opasna žena”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično bolna. Neki kažu, gdje ona stane – tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvatit ćete koliko je ona zapravo žena vrijedna divljenja.

Ona je – Škorpion!

Oličenje odanosti

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpiona. Ništa joj ne može pomjeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čovjeku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj točki leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slijepo možete vjerovati. To je zbog toga što ona nije netko tko vjeruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

Neovisnost

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban netko tko će “paziti” na nju i čuvati joj leđa. Čak iako se čini malenom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori što da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umjesto da slijepo sluša druge.

Oštrouman promatrač

Žena rođena u ovom znaku ekstremno je oštrouman promatrač. Ona ima tendenciju da ulazi u sitne detalje, kada je riječ o nekom problemu ili osobi i to na takav način da joj apsolutno ništa ne može promaknuti. Uočit će stvari koje drugima nisu vidljive. Zbog ovakve prirode sagledavanja stvari, žena rođena u znaku Škorpiona ima tendenciju da donosi vrlo dobar sud o raznim pitanjima ili ljudima.

Odlučnost i nepokolebljivost

Žena rođena u znaku Škorpiona po svojoj prirodi je odlučna, neslomljiva i nepokolebljiva. Ona je netko tko razmišlja o postizanju ciljeva i vrlo dobro zna što želi. Ostavlja sve drugo po strani dok ne ostvari ono što je “zacrtala”. Na tom putu ništa je ne može “uzdrmati”, koliko god se netko trudio da to uradi.

300×250 centar text-39

Neusporediva strast

Strast žene rođene u znaku Škorpiona vrijedna je pisanja knjige. Kada voli, uradit će sve da druga strana bude sretna. Opet, s druge strane, kada nekoga ne voli, uradit će sve da mu zagorča život. Što god da radi, daje sve od sebe i ide do krajnjih granica. Bez obzira je li u pitanju obrazovanje, karijera, hobiji ili odgovornost, ona nastupa sa ogromnom strašću i žarom.

Ambicioznost

Ona je uvijek zauzeta kovanjem planova kako da dohvati same zvijezde. Ne, to ne znači da ona ne stoji čvrsto na zemlji već samo da je vrlo ambiciozna i da vjeruje u snove. Žena rođena u ovom znaku radi na njihovom ostvarivanju. A, zašto i ne bi? Uostalom, ona je vrlo svjesna da posjeduje vrstu sposobnosti koja joj pomaže da ostvari ono što želi.

160×600 text-47 lijevo

Moć intuicije

Tko ne želi imati moć intuicije? Međutim, nije svatko blagoslovljen ovim darom. Ipak, on ženi rođenoj u znaku Škorpiona ne manjka. Ona je prirodno blagoslovljena ovom jedinstvenom osobinom. Njezino duboko osjećanje razumijevanja ljudi i situacija čini je majstorom u “predviđanju” budućih događaja. Kao rezultat toga, ženu rođenu u ovom znaku vrlo je teško uhvatiti nespremnu.

Mudro donošenje odluka

Svima je poznato koliko je bitno u životu donositi prave odluke u pravo vrijeme. Međutim, često se uhvatimo zaglavljenima u ogromnoj mreži problema usljed donošenja ishitrenih ili manje mudrih odluka. Ovdje se žena rođena u znaku Škorpiona izdvaja od drugih. Poznata je po sposobnosti mudrog odlučivanja. Ona pažljivo promatra i analizira svaku situaciju prije nego napravi korak. Kao rezultat toga, većina njezinih odluka vrijedna je hvale.

Misteriozna i intrigantna

Ženu rođenu u znaku Škorpiona ne možete “pročitati” kao otvorenu knjigu, bez obzira koliko se trudili. Bez obzira na to koliko dugo je poznajete, svaki put ćete saznati nešto novo o njenoj osobnosti. Ona je misteriozna žena – što je čini još zanimljivijom…

Autor: minimagazin.info

ATMA savjetnici čekaju na Vaš poziv!

Zora

ATMA SAVJETNIKZORA


DIPL. PSIHOLOGINJA, KARMIČKA DIJAGNOSTIKA, BIOTERAPIJA, RAD S DJECOM, TERAPIJA PAROVA

Broj telefona: 060/600-303  KOD 04
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Željko

ŽELJKO


ALTERNATIVE TEHNIKE LIJEČENJA, OBITELJSKO SAVJETOVANJE, JOGA, VEZA EMOCIJE-ZDRAVLJE, DUHOVNOST

Broj telefona: 060/600-303  KOD 03
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaOtkrijte kakve slike i ukrasi BLOKIRAJU dotok energije radosti i obilja u vaš prostor
Slijedeća objavaNajmističniji znak: Bića koja puno ne razmišljaju – oni osjećaju i vide!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here