Zvjezdani portal u novu dimenziju otvoren je 3 dana prije i 3 dana poslije dana punog Mjeseca

0
14029
Foto: pixabay.com

Responsive text-52 horizontalMjesec tradicionalno predstavlja ženski aspekt koji je u vezi s plodnošću, oplodnjom, rastom i razvojem.

Kako puni Mjesec uvijek obasja i dijelove skrivenoga, nesvjesnoga, tako je za punog Mjeseca lakše izraziti potisnute emocije s razine nesvjesnog. Možemo reći da je način izražavanja tradicionalno podijeljen na tipično muški i tipično ženski. Takvo energetsko stanje povezano je s dubokim uvidima, ili pak s intenzivnim osjećajima, tenzijama. Naučiti prepoznavati i ponašati se u skladu s Mjesečevim fazama tradicionalno se smatra temeljem mudrosti, zbog mogućnosti sagledavanja, gradnje i doživljavanja iskustva kojeg nazivamo život na planetu Zemlja.

300×250 centar text-39

Puni Mjesec, također, predstavlja prijemnik frekvencija sa Zemlje, i u punom krugu ju odašilje svemiru. Narodni običaj da se punom Mjesecu pokazuje novčanica u lijevoj, visoko uzdignutoj ruci proizlazi iz iskonskog vjerovanja da puni Mjesec oplođuje naše želje.

Magijska je uputa vezana uz važnost shvaćanja da će Mjesec doslovno odaslati vašu poruku. To znači da će on upravo ono vaše najistinskije, najiskonskije stanje prepoznati i odaslati kao vašu želju. Pokažite punom Mjesecu ono što želite. Ako postoji strah u srcu, slabost u tijelu ili neodlučnost u umu, sada je trenutak da učinite ono najbolje – a to je da podržite komunikacijske odnose unutar sebe. Odlučite početi surađivati sa samim sobom.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min

Smatra se da je zvjezdani portal za ulazak u novu dimenziju svjesnosti otvoren tri dana prije i tri dana poslije dana punog Mjeseca. Osvještavanje komunikacijskih odnosa između diferenciranih aspekata unutar naše osobnosti tradicionalno se odnosi na osvještavanje arhetipa unutarnje žene, arhetipa unutarnjeg muškarca i arhetipa unutarnjeg djeteta. Nakon što smo prošli doba matrijarhata i patrijarhata, ulazimo u doba djeteta. U svim ovim strahotama modernog doba, možda je vrijeme da pogledamo oko sebe dječjim očima. Iskreno, spontano, kreativno, i s puno ljubavi, i uvijek „k meni“ – govori Božica neba.

160×600 text-47 lijevo

Obred štovanju triju temeljnih aspekata osobnosti

Licem se okrenite prema Istoku, smjeru novog početka, i neka je Rafael s vama. Ispred sebe, u obliku istostraničnog trokuta, složite devet lučica, tako da na svaki vrh trokuta stavite po tri. Obred se temelji na štovanju triju temeljnih aspekata osobnosti, a to su: unutarnje dijete, unutarnja žena i unutarnji muškarac. Budite svjesni svojeg tijela od stopala do tjemena. Ako je moguće, budite bosi, i u laganoj odjeći od prirodnih materijala. Sebe i mjesto na kojem vršite obred proglasite svetim.

Paleći prvu lučicu na vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim dijete u sebi. Vjerna sam djetetu u sebi.“

Paleći drugu lučicu na donjem desnom vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim ženu u sebi. Vjerna sam ženi u sebi.“

Paleći treću lučicu na donjem lijevom vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim muškarca u sebi. Vjerna sam muškarcu u sebi.“

Taj postupak ponovite još dva puta, tako da upalite svih devet lučica.

Meditacija uz svjetlost koju ste upalili neka je samo vaša.

Autor: Jelena Takač – Facebook

NARUKVICA 7 ČAKRI

Unisex energetska narukvica od lave i kristala “7 čakri”

Fantastičan poklon za oba spola!

Svaka čakra ima svoje posebne boje i kristale. Kristali su veliki darovi prirode i otvaraju nam mogućnost da podignemo svoju kvalitetu života i potpuno se uskladimo sa svojom vlastitom prirodom.
Sastav: vulkanska lava, ljubičasti ahat, lapis lazuli, tirkiz, zeleni howlit, tigrovo oko, jantar, crveni ahat, metalni ukrasi antik stila u bakrenoj boji
Promjer perlica: 8 mm / Duljina: 20 cm (rastezljivo)

Cijena: 108 kn - Kupi ovdje

PODIJELI
Prethodna objavaPun je mjesec – Povoljni period ispunjen obiljem duhovne energije
Slijedeća objavaSvaka žena je lijepa, ali ove dame su nešto sasvim drugo: 5 najkarizmatičnijih žena Zodijaka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here