Meditacija sa svijećama za vrijeme punog Mjeseca: Puni Mjesec oplođuje naše želje

0
10571
Foto: pixabay.com

160×600 text-47 lijevo

Mjesec tradicionalno predstavlja ženski aspekt koji je u vezi s plodnošću, oplodnjom, rastom i razvojem.

Kako puni Mjesec uvijek obasja i dijelove skrivenoga, nesvjesnoga, tako je za punog Mjeseca lakše izraziti potisnute emocije s razine nesvjesnog. Možemo reći da je način izražavanja tradicionalno podijeljen na tipično muški i tipično ženski. Takvo energetsko stanje povezano je s dubokim uvidima, ili pak s intenzivnim osjećajima, tenzijama. Naučiti prepoznavati i ponašati se u skladu s Mjesečevim fazama tradicionalno se smatra temeljem mudrosti, zbog mogućnosti sagledavanja, gradnje i doživljavanja iskustva kojeg nazivamo život na planetu Zemlja.

Puni Mjesec, također, predstavlja prijemnik frekvencija sa Zemlje, i u punom krugu ju odašilje svemiru. Narodni običaj da se punom Mjesecu pokazuje novčanica u lijevoj, visoko uzdignutoj ruci proizlazi iz iskonskog vjerovanja da puni Mjesec oplođuje naše želje.

Magijska je uputa vezana uz važnost shvaćanja da će Mjesec doslovno odaslati vašu poruku. To znači da će on upravo ono vaše najistinskije, najiskonskije stanje prepoznati i odaslati kao vašu želju. Pokažite punom Mjesecu ono što želite. Ako postoji strah u srcu, slabost u tijelu ili neodlučnost u umu, sada je trenutak da učinite ono najbolje – a to je da podržite komunikacijske odnose unutar sebe. Odlučite početi surađivati sa samim sobom.

Smatra se da je zvjezdani portal za ulazak u novu dimenziju svjesnosti otvoren tri dana prije i tri dana poslije dana punog Mjeseca. Osvještavanje komunikacijskih odnosa između diferenciranih aspekata unutar naše osobnosti tradicionalno se odnosi na osvještavanje arhetipa unutarnje žene, arhetipa unutarnjeg muškarca i arhetipa unutarnjeg djeteta. Nakon što smo prošli doba matrijarhata i patrijarhata, ulazimo u doba djeteta. U svim ovim strahotama modernog doba, možda je vrijeme da pogledamo oko sebe dječjim očima. Iskreno, spontano, kreativno, i s puno ljubavi, i uvijek „k meni“ – govori Božica neba.

300×250 centar text-39

Obred štovanju triju temeljnih aspekata osobnosti

Licem se okrenite prema Istoku, smjeru novog početka, i neka je Rafael s vama. Ispred sebe, u obliku istostraničnog trokuta, složite devet lučica, tako da na svaki vrh trokuta stavite po tri. Obred se temelji na štovanju triju temeljnih aspekata osobnosti, a to su: unutarnje dijete, unutarnja žena i unutarnji muškarac. Budite svjesni svojeg tijela od stopala do tjemena. Ako je moguće, budite bosi, i u laganoj odjeći od prirodnih materijala. Sebe i mjesto na kojem vršite obred proglasite svetim.

Responsive text-61Paleći prvu lučicu na vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim dijete u sebi. Vjerna sam djetetu u sebi.“

Paleći drugu lučicu na donjem desnom vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim ženu u sebi. Vjerna sam ženi u sebi.“

Paleći treću lučicu na donjem lijevom vrhu trokuta, izgovorite: „Svjesno podupirem i ljubim muškarca u sebi. Vjerna sam muškarcu u sebi.“

Taj postupak ponovite još dva puta, tako da upalite svih devet lučica.

Meditacija uz svjetlost koju ste upalili neka je samo vaša.

Autor: Jelena Takač – Facebook

AKCIJA!!! Polaris – polarizacijski disk

POLARIS – doživotni kućni terapeut

Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

S POLARIS-om u rukama postajete vrhunski iscjeljitelj bez ijednog dana obuke.

POLARIS disk pojačava priliv prirodne životne energije, tzv bioenergije.

On jednostavno višestruko pojačava dotok vitalne energije (bioenergije) u naš organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način.

POLARIS se može koristiti na način da punite energetske centre (tzv. čakre) koji su, po područjima, zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom – ili izravno na bolna mjesta ili tamo gdje imate problem.

Na polaris disk također možete staviti vrč s vodom. Za 30 min dobit ćete najmoćniji ljekoviti napitak. Umjesto mrtve i beskorisne vode, piti ćete živu i energiziranu vodu vrlo ugodnog okusa – piti ćete čistu energiju neophodnu vašem organizmu.

POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn

PODIJELI
Prethodna objavaOgrlica i brojanica za prvu čakru, uzemljenje i stabilnost – Koralj, ahat, kvarc i lava
Slijedeća objava3 magične biljke za sreću, ljubav i uspjeh: Evo koje cvijeće treba njegovati u svom domu!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here