atma.hr – 45

Život u suvremenom društvu naizgled je lagan, ali ako zagrebemo ispod površine primjetiti ćemo da je prožet mnogim suptilnim nasilnim pritiscima zbog kojih patimo i ne osjećamo se dobro. Obrazovanje i obiteljski odgoj ključ su formiranja naših stavova zbog kojih i imamo najviše problema, kako na poslu tako i u odnosima.

Cilj ove radionice jeste otkrivanje nesvjesnih negativnih obrazaca koji djeluju u našim odnosima, te razvijanje pozitivnih obrazaca koji nam omogućuju stvaranje skladne i sretne veze. Nastala je na na temeljima psihologije C.G. Junga te metoda istočne filozofije koje se koriste i u novim psihoterapijskim pravcima zapada.

Radionica se sastoji od dva djela. Prvi dio radionice je teoretski dio u kojem objašnjavamo podsvjesne mehanizme koji aktiviraju prekide i nezadovoljstvo u našim odnosima, dok je drugi dio radionice praktični dio – učimo tehnike rada sa emocijama. Naučiti ćemo nekoliko tehnika koje će nam pomoći da prihvatimo one dijelove naše osobnosti koje ne koristimo, a vrlo snažno utječu na kvalitetu naših odnosa.

NAUČITI ĆEMO:

  1. dijagnosticiranje emocionalnih blokada
  2. metodu izmjene i postavljanja novih obrazaca u podsvijest
  3. metodu kontroliranja emocija straha, ljutnje, mržnje i ljubomore
  4. metodu otklanjanja blokada koje imamo u emocionalnom odnosu ili prema poslu

atma.hr – 45

ISKUSTVA POLAZNIKA:

„Radionica mi je rasvijetlila mnoga moja zavaravanja koja su se ticala odnosa kao i krivih predodžbi koje sam stvarala tokom svojih veza. Sada su mi jasniji obrasci koji su mi stvarali prepreke, ali isto tako osvjestila sam koliko su moji krivi koraci doveli do situacije u kojima sam bila zarobljenik društevnih predodžbi koje sam slijedila a shvaćala sam ih kao normalne.“

S.S., Slovenia

„Cijeli svoj život se zaljubljujem u krive osobe i nisam nikada mogla vidjeti da sama stojim iza takve slike. Ova radionica mi je pomogla da svoju vezu sada vidim kao djelom moje vlasitih krivih očekivanja koja su proizašla iz niskog samopoštovanja sebe. To mi je pomoglo da više ne sažaljevam sebe i ne stavljam se u inferioran položaj.“

A.B. Varaždin


Voditelj – Nikola Žuvela:

Rođen u Zagrebu 1975. godine. Završio je studij filozofije i religijskih znanosti te doktorski studij na temu dizertacije Istočna filozofija i psihologija Carla Gustava Junga. Objavljuje znanstvene radove te knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu i O ljubavi.

Zapadnom astrologijom počeo se baviti 1997. godine pa do 1999.g., a nakon toga završava studij jyotisha. Svoje članke o jyotishu i istočnoj psihologiji objavljuje u mnogim časopisima i portalima (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa, te portali Atma, Sito i rešeto, Budi dobro).

atma.hr – 45

Od 1992. bavi se meditacijom te jedno vrijeme radi kao yoga instruktor. Danas radi jyotish savjetovanja, individualne terapije, podučava meditaciju te vodi radionice na temu odnosa i samospoznaje.

web: vedski-jyotish.net/
Facebook: Vedska astrologija-jyotish


PRIJAVE ZA RADIONICU SU OBAVEZNE ZBOG OGRANIČENOG BROJA MJESTA.
Info i kontakt za prijavu:

[email protected]
0913366750

Donacija za sudjelovanje na radionici je 400 kuna.

Datum održavanja: 01.02.2020. – subota
Vrijeme: 10.30-15.00
Mjesto održavanja: prostorije udruge Ciruss, Scarpina 5, Rijeka

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here