Besplatno Uvodno predavanje u učenje doktora Grigorija P. Grabovoja po prvi put u Splitu!

atma.hr – 45

Nizom iscijeljenja bilo zdravstvenih stanja ili pak financijskih i ljubavnih izazova kroz više od 15 godina rada na području “Novih znanja” Ruska, Europski priznata, iscjeliteljica dokazala je istinitost i rezultate istraživanja svjetski priznatih znanstvenika.

Poznati istraživački trojac Grigori Petrovič Grabovoj, Arkadij Petrov i Igor Arepjev svojim istraživačkim pothvatom dokazali su temeljne zakone stvaralačkog upravljanja. Sukladno svojim otkrićima razvili su metode razvoja svijesti tj. način promjene opažanja informativnih struktura, te ih učinili dostupnim i razumljivim svakom pojedincu. Upravo ta znanja približit će nam Valentina u svojim predavanjima kroz praktičan rad.

Dobivena znanja moći ćete koristiti za rješavanje bilo koje situacije u životu koja Vam predstavlja izazov, a sve pod kontrolom vrsne iscjeliteljice poznate i po trenutnim rezultatima iscijeljenja.

Besplatno Uvodno predavanje, na kojem ćete dobiti uvid u samo učenje: kako da, uspostavljanjem odnosa duha, duše i tijela, normiramo događaje u svom životu, će se održati u petak 01.03.2019. s početkom u 18:00 h. Potrebno se samo prijaviti na niže navedeni mail kako bi Vam osigurali mjesto.

Mjesto održavanja: Obrtno tehnička škola Split, Plančićeva 1 u 18 h.

Predavanje 02.03.2019. posvećeno je učenju o Novoj medicini na kojem ćete dobiti praktična znanja i tehnologije kako riješiti bilo koji zdravstveni izazov, što je i uža specijalnost Valentine jer je i sama medicinske struke te je jedna od rijetkih koji imaju potvrđena (dokumentirana) iscijeljenja od različitih vrsta bolesti.

Treći dan seminara podijeljen je na rješavanje izazova financijske situacije i odnosa (partnerskih, obiteljskih, društvenih).

atma.hr – 45

Dugogodišnje iskustvo prenošenja znanja i obučavanja novih predavača, na tri kontinenta, Valentini je dalo mogućnost da na što jednostavniji i razumljiviji način prenese potrebno za rješavanje svake situacije. S punim povjerenjem u njeno znanje i iskustvo odgovorno tvrdim da ćete dobiti znanja kako na najbolji mogući način u normu dovesti bilo koju situaciju koja Vam predstavlja izazov.

Moguće su i privatne konzultacije s Valentinom od 04.03.2019. do 05.03.2019. na kojima ćete dobiti točne informacije o uzroku, kako bolesti tako i bilo koje druge situacije, i samo za vas najboljem načinu rješavanja iste.

Svjedočenja o iscjeljenjima i samom iskustvu sudionika seminara i individualnih konzultacija Valentine Batiševe te o samom učenju doktora Grigorija P.Grabovoja možete pronaći na sljedećoj stranici: https://www.facebook.com/novaznanja777.

Za bilo kakve dodatne informacije o seminaru i individualnim konzultacijama slobodno nas kontaktirajte na mail: [email protected] ili broj mobitela: 0917638426.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here