Ponovno imamo čast i priliku u Hrvatskoj ugostiti Devi Mohan, poklonicu i suprugu duhovnog majstora Shri Brahmarishi Mohanjija te Vas ovim putem pozivamo na RADIONICU JOGE i MEDITATIVNI PROGRAM u Mohanjijevoj svijesti koji će Vas povesti putem više svjesnosti.
Radionica Joge po čakrama održati će se u sklopu joga škole (Hatha Yoga Teacher Training) koju provodi joga učitelj Damir Božinović u Šarenom studiu u Zagrebu, ali se može pohađati i kao zasebna radionica neovisno u pohađanju škole (www.yogasplit.com).

RADIONICA JOGE PO ČAKRAMA

Devi Mohan će Vas na dvodnevnoj radionici povesti na joga putovanje po čakrama u trajanju od sveukupno 8 sati.

Ovog puta Devi će dodati neke elemente iz Tradicionalne Škole Himalajske Joge, tako da će radionica biti intezivnija što se unutrašnjeg doživljaja tiče.

Razvijte dublje razumijevanje o ljudskoj auri, svakom pojedinom energetskom centru ( čakre) – njihovim karakteristikama, blokadama, Joga asanama i mantrama koje su dobre za balansiranje svake pojedine čakre te životnim lekcijama koje su povezane sa svakom pojedinom čakrom i još mnogo toga.

Joga asane bit će na srednjem nivou, a teorija će biti obogaćena Devinim primjerima iz života na njezin autentičan, zabavan i poučan način.

RASPORED

1. dan programa SUBOTA
9:30 – 12:30 prvi sat Joge i rad na 1., 2. i 3. čakri
15:30 – 18:00 drugi sat Joge i rad na 4. i 5. čakri
19:00 uvodni govor o Mohanjiju, njegovoj misiji i način i efektu rada
20:00 -22:00 meditacija Moć Čistoće uz Shaktipat, druženje i razmjenu iskustava

2. dan programa NEDJELJA
9:30-12:00 treci sat Joge rad na 6. i 7. čakri
12:30 -13:00 vježba Obrnuta piramida

Od 13h pa do kad bude potrebno Devi i Dejan Jovanović raditi će Mai-Tri healing za one koji žele. Tretman traje oko 30 minuta.

O Mai Tri Healingu pročitajte ovdje: http://mohanji.org/healing/ ,http://mohandji.rs/mohandji-isceljivanje/

Na programu će biti posluženi voće, voda, čaj i veganski zalogajčići za okrjepu.

Mjesto: “Šareni Studio” , Palmoticeva 22, Zagreb

Što obući?
Obucite udobnu odjeću u kojoj možete vježbati jogu.

Cijena radionice:
40 eura (300 kn) za sve tri radionice joge ili 15 eura (115 kn) za pojedinačnu radionicu.
Cijena za Mai Tri Healing:
Preporučena donacija 20 eura ( 150 kn)

Više o Devi Mohan saznajte na www.devimohan.com

MEDITATIVNI PROGRAM

U sklopu meditativnog programa imat ćete jedinstvenu priliku prisustvovati predavanju Devi Mohan – osobe koja je prošla velika i duboka iskustva sa duhovnim majstorem i koja će na zanimljiv način ispričati svoj duhovni put te podijeliti sa nama događaje vezane za obilazak svetih mjesta u svijetu i susrete sa mnogim svecima i duhovnim majstorima.

Na neposredan način predstaviti će način rada duhovnog majstora Mohanjija te će održati vođenu meditaciju Moć Čistoće uz Šaktipat. Više o Šaktipatu: https://mohandji.wordpress.com/2012/12/07/o-saktipatu/

Meditacija Moć Čistoće

Svi mi vodimo brigu o čistoći svog fizičkog tijela tako što se tuširamo i nosimo čistu odjeću. Razmišljamo li međutim ikad o čistoći svog unutrašnjeg prostora? Kao i fizičko tijelo, unutrašnji prostor potrebno je održavati čistim kako ne bi došlo do raznih oboljenja.

Moć čistoće je duboka meditacija sa efektom čisćenja na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou. Mohanji ju je primio od uzašlih majstora te je bezuvjetno dana čovječanstvu da se pročisti, iscijeli i podigne svoju svijest.

Meditacija Moć čistoće vodi Vas prema opraštanju, pozitivnosti i blaženstvu. Oslobođenje se dešava kada je naš unutrašnji prostor očišćen od potisnutih emocija, boli i raznih uvjetovanih navika. Kada se uspješno oslobodimo prošlosti, što uključuje događaje, traume, krivnju, mjesta i ljude mi postajemo s vremenom potpuno oslobođeni. Oprost iz srca postavlja zahvalnost na mjesto gdje se dotad nalazila bol. Bezuvjetna ljubav se rađa i život počinje imati svrhu.

Redovitom praksom, pozitivni učinci meditacije postaju jači te se život pojedinca tranformira.

Meditacija Moć čistoće ima svrhu dovesti Vas do sebe samog.

Više o Mohanjiju saznajte na www.mohanji.org

Za sva pitanja obratite nam se na mobitele 097 793 58 04, 097 602 93 98 ili na mail [email protected]

Veselimo se zajedničkom vježbanju, meditaciji, druženju i djeljenju iskustava.

Namaste!

https://www.facebook.com/events/1885512108359486/

Prethodna objavaUlazak Mjeseca u Blizance (od 31. 3. do 3. 4.): Super moćni vikend – iskoristite ga maksimalno!
Slijedeća objavaZašto su Talijanke tako zgodne: 10 tajni njihove prehrane!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here