Predavanje:

MEDITACIJA NA UNUTARNJE SVJETLO I UNUTARNJI ZVUK

Zagreb, 01.12. u 19 sati
Holozofsko društvo Hrvatske
Hrvojeva (novi naziv ulice je “Hrvoja Vukčića”) 8 – Google karta

Ulaz besplatan
Info: [email protected]
097 655 0437

Sant Mat je drevni duhovni put koji daje odgovore na suštinska pitanja kao što su: Tko smo? Koliki je čovjekov potencijal? Zašto smo ovdje? Kako ostvariti trajnu sreću? Učitelji Sant Mata u svojim predavanjima i knjigama kažu da je odgovore na ova pitanja moguće dobiti spoznavanjem sebe kao duše, a ne posredstvom intelekta. Pismena i usmena razlaganja duhovnih istina služe samo kao putokaz i poticaj duhovnom tragaocu da se zaputi na unutarnje putovanje koje će ga odvesti do Izvora svega postojećeg. Na tom putovanju, putovanju duše, unutarnje Svjetlo i Zvuk od ključnog su značaja. Kontakt s unutarnjim Svjetlom i Zvukom uspostavlja se već na prvoj meditaciji.

Zapise o unutarnjem Svjetlu i Zvuku nalazimo u svim svetim spisima, u mističnoj poeziji kao i u djelima starogrčkih filozofa; Logos, Riječ, Naam, Shabd, Muzika sfera, samo su neki od naziva Stvaralačkog Principa u nama.

Tjedni informativni susreti održavaju se nedjeljom s početkom u 18 sati. Sva događanja su besplatna.

Prethodna objava03.12. Split – OM Chanting za podizanje kolektivne svijesti
Slijedeća objavaProbali smo – djeluje: Medicinski ugljen odlično izbjeljuje zube!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here