4 koraka JEDNA tehnika – TM

Iz „Tajne” smo naučili da su 4 koraka potrebna za uspjeh i napredak u životu:

  1. Znati točno što želimo
  2. Imati pozitivan stav
  3. Poduzeti aktivnosti za ostvarenje cilljeva
  4. Imati podršku Zakona privlačnosti

Na besplatnom javnom predavanju pojasnit ćemo i potkrijepiti znanstvenim istraživanjima kako jedna jedina tehnika samorazvoja – TM, automatski otključava i razvija za nas sva 4 koraka napretka i uspješnosti.

Slabost/nedostatnost/neusklađenost sa Zakonom privlačnosti uzrok je nedovoljne uspješnosti i nezadovoljstva životom.

Transcendentalna meditacija je lagana, prirodna i nenaporna tehnika za duboku relaksaciju koja kroz dodatni odmor i proširenje svjesnosti otključava naše skrivene unutrašnje snage i vrijednosti.

Više od 650 znanstvenih istraživanja potvrdilo je mnogostruke dobrobiti ove lagane i ugodne meditacije za razvoj mentalnih sposobnosti, veću jasnoću mišljenja, više energije, bolje zdravlje i skladnije međuljudske odnose.

Tehnika TM je JEDAN od najvažnijih odgovora na razna pitanja i probleme modernog čovjeka.

Mudri ljudi kažu: „Prvo nađi sebe kako bi znao što TI želiš.“ Dok nismo usklađeni sa svojim unutrašnjim bićem živimo kao list na vjetru i ne uspijevamo naći smisao ni pravo mjesto u životu. Dok se ne oslobodimo negativnog programiranja i kočnica NEMA napretka! S TM tehnikom dva puta dnevno doživimo SLOBODU od svega!

Bilo da smo poslovni muškarac/žena zatrpani radnim obvezama, student, majka-kućanica, penzioner, SVATKO ima dobrobiti od TM programa jer SVATKO TREBA: jasnije i kreativnije mišljenje, više mentalne i emotivne stabilnosti, više energije i bolje zdravlje! To su preduvjeti za uspjeh gdje god bili i što god radili.

Predavač je g. Zlatko Pulek, iskusni instruktor TM tehnike s više od 20 g. Iskustva u podučavanju i transformacijski trener za poboljšanje SVIH aspekata života. G. Pulek se školovao za Profesionalnog TM instruktora na MERU ( Maharishi European Research University) internacionalnom sveučilištu u Italiji i Švicarskoj. Usavršavao se u USA, Nizozemskoj i Njemačkoj. Certificirani je Ayurvedski instruktor i tehnički menadžer za Ayurvedske Wellness centre.

Ovo interesantno i praktično predavanje održat će se u petak 02.03.2018. u 19h30.

Lokacija: Predavaonica u Udruzi za TM, adresa: srednji „Raketa“neboder, Zeleni trg 2, polukat desno ( ulaz u zgradu je 3m desno od ulaza za stanare).

ULAZ SLOBODAN – DOBRO DOŠLI – povedite i prijatelja/icu, zbog ograničenog broja sjedećih mjesta molimo obavezno najavite dolazak PREKO DONJE PRIJAVNICE ili sms-om na tel. 091 5045 369 ili na email: [email protected]

Prijava za predavanje

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 23.02.2018.
Slijedeća objavaMala škola samopouzdanja
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.