Bhakti tjedan sa Swamijem Kanjalochanom, nositeljem blagoslova duhovnih učitelja Paramahamse Sri Swamija Vishwanande i himalajskog jogina Mahavatara Babajia započet će 2. veljače sa Tečajem mudri 1. stupnja.  Na tečaju ćete pomoću položaja ruku i prstiju naučiti aktivirati, pročistiti i balansirati pet elemenata u tijelu. Ove jednostavne vježbe će vam pomoći poboljšati tjelesno, emocionalno i duhovno blagostanje i zdravlje, te razviti bezuvjetnu ljubav i suosjećanje.

Na Atma Kriya Yoga tečaju, 3. i 4. veljače, naučit ćete kako redovitim vježbanjem ovog niza drevnih jogijskih tehnika poboljšati zdravlje, smiriti um, iscijeliti emocije, akumulirati životnu energiju, razviti kreativnost i ukloniti strahove, kako podići svijest na višu razinu i gledati na život iz potpuno nove perspektive kroz uspostavljanje odnosa sa svojom božanskom prirodom, sa svojom dušom.

Kroz Večer druženja sa Swamijem Kanjalochanom, 3. veljače u Indijskom kulturnom centru, u samom središtu Zagreba, saznat ćete koji su doprinosi indijske kulture svjetskoj baštini, o aktivnostima udruge Bhakti Marga, te kako iste mogu pomoći svim ljudima, neovisno o kulturnim, dobnim i ostalim različitostima. Potpunom doživljaju susreta dviju kultura doprinijet će glazbeni dio programa s pjevanjem kirtana i prasad (blagoslovljena hrana).

RASPORED DOGAĐANJA:

2. veljače: Tečaj mudri I u 18:00
3. veljače: Večer druženja sa Swamijem u 18:00

Atma Kriya Yoga tečaj:
3. veljače: 09:30 – 18:00
4. veljače: 09:30 – 13:00

Večer druženja sa Swamijem će se održati na adresi
Indijski kulturni centar, Ilica 43, a za tečaj mudri i AKY tečaj adresa je na upit.

Više informacija o događanjima u Zagrebu: https://bhaktimarga.hr/kalendar/
te na broj: +385 95 846 5988 Sonja

Više informacija o Swamiju Kanjalochani na: http://kanjalochana.com/hr/
Za više informacija o udruzi Bhakti Marga: http://bhaktimarga.hr

 

Veselimo se vašem dolasku!
Jai Gurudev!

Prethodna objavaNovi tečaj permakulture
Slijedeća objava3 OSOBE koje trebate pronaći u životu – Svemir će ih poslati vama kada bude pravo vrijeme
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here