Događa li se i Vama da se godinama vrtite u istom krugu i nikako da nađete izlaz? Imate li želje koje nikako da postanu stvarnost? Mislite li da je Vaše ciljeve moguće ostvariti, ali ne znate kako? Pitate se je li greška u Vama, organizaciji ili okolnostima?

ŽIVOT KAD JE DOBRO ISPLANIRAN, DOBRO  ORGANIZIRAN, DOBRO GA JE I ŽIVJETI!

Želite li se pokrenuti s mrtve točke i konačno krenuti prema onom što priželjkujete, postaviti izvrsne temelje i dobiti definirane alate za uspjeh uz pomoć kojih ćete sigurno izbjeći neuspjeh i konačno prestati lutati?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, ovo je radionica za Vas!

Dobrodošli na radionicu CILJEVI, koja će se održati u subotu, 02.09.2017. od 10:00 do 14:00 h u Zagrebu.

Ovaj trening koristan je za postavljanje svakodnevnih, ali i dugoročnih ciljeva, a upotrebljiv je u:

  • Privatnom životu
  • Poslovnom svijetu
  • Za postizanje individualnih, ali i ciljeva organizacije.

Program je pogodan za ljude koji žele:

Prestati lutati u potrazi za rezultatima, spoznati koji su im stvarni ciljevi, konstruktivno usmjeriti svoje djelovanje ka ciljevima, postati disciplinirani u djelovanju, razviti karijeru, svoje želje usmjeriti konačno u pravom smjeru ostvarenja, zaustaviti traganje, napraviti plan, osvijestiti blokade koje stoje na putu do ostvarenja ciljeva, poraditi na blokadama i uvjerenjima koji onemogućuju ostvarenje ciljeva, naučiti moćne alate za pravilno postavljanje i realizaciju ciljeva koji se mogu koristiti cijeli život te ostvariti svoj idealan partnerski odnos.

Trening je namijenjen svim ljudima koji žele kvalitetno postaviti i dostizati ciljeve, te radom na sebi postići brže i egzaktnije djelovanje prema željenom cilju, uz istovremeno otklanjanje smetnji na putu do cilja, te radom na sebi unaprijediti svoje sposobnosti ili integrirati nove potrebe, izbjeći burn out ili odustajanje od cilja zbog nepravilnog postavljanja ili zaspalih resursa.

Cijena radionice je 200,00 Kn.

Za pristup radionici potrebno je ispuniti i poslati prijavnicu (desno), a zatim uplatiti iznos na navedeni broj računa kako bi Vaše mjesto bilo rezervirano (broj mjesta na radionici je ograničen).

Za sve detalje kliknite OVDJE.

Melita Manojlović

ATMA POKLANJA

Ne propustite! ATMA poklanja 3 besplatne kotizacije za prisustvovanje ovoj radionici.

 

Da biste dobili svoju besplatnu kotizaciju, sve što trebate napraviti je javiti se na ovaj e-mail – [email protected]

Sretno!

Prethodna objavaNumerološki aspekti za vikend 01.-03.09.: Petak naklonjen ženskoj energiji, povoljno u subotu!
Slijedeća objava10 stvari koje bih voljela da sam znala kada sam postala vegetarijanka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.