Dragi naši zvukovnjaci,

polako dolazi jedno čarobno vrijeme blagdana kojem se svi radujemo. U prosincu je energija uvijek blistava i inspirirajuća i vesela, ali isto nam to vrijeme organiziranja svega pomalo donosi i stres. Zato smo odlučile početkom tog blagdanskog mjeseca napraviti kupku koja će nam dati energetski poguranac za dalje.

atma.hr – 45

Družimo se s tibetanskim zdjelama, kristalnim zdjelama, kišnim štapom, gongovima, šuškalicama, koshi zvonima i wind chimesom, šamanskim bubnjem…

Ovu zvučnu kupku posvećujemo opuštanju i energizaciji tijela pa ćemo tako mi prije svirke za sve nas postaviti upravo i takvu namjeru zdravlja.

Pošto je prosinac i mjesec darivanja, nas dvije smo za sve vas pripremile jedan poklončić. Napravile smo unikatni držač za mirisne štapiće od keramike koji će vas i kasnije podsjećati na tu mirnu večer.

Vibracijskom terapijom obnavlja se prirodna frekvencija našeg tijela i vraća se u stanje opuštenosti, zdravlja i ravnoteže. Često zaboravljamo da smo dio prirode u kojoj sve vibrira na određenoj frekvenciji. Kada se frekvencije naših stanica promijene radi stresa ili teških energija, dolazi do zastoja u protoku energije, što doživljavamo kao napetost, strah ili bolest. Tibetanske zdjele i gong proizvode zvuk koji odgovara frekvencijama u našem tijelu, a pod utjecajem tih frekvencija tijelo se samo vraća u harmoniju.

Dobrobiti zvukoterapije su sljedeće:

 • ublažava bolove
 • pridonosi bržem oporavku u postoperativnom periodu
 • oslobađa od blokada
 • potiče kreativnost i intuiciju
 • donosi bolju koncentraciju
 • duboko opušta
 • podiže životnu energiju
 • harmonizira tijelo, duh i dušu
 • uspostavlja energetski balans
 • uravnotežuje moždane polutke
 • smanjuje stres i napetost.

Iscjeljujuće zvukove za sve nas stvaramo mi, Andreja Sladoljev i Gorana Grgac, certificirane smo terapeutkinje za rad sa zvučnim zdjelama i gongovima, reiki majstori učitelji, reiki kristaloterapeuti i budući učitelji joge.

atma.hr – 45

Održavanje kupke je  2. prosinca 2018., Trg Volovčica, od 18:00 do 19:00 sati.  Prostor se nalazi na katu i ulazi se kroz Beta fitness studio (Viva fitness), a odvojen je od fitnessa. Mi ćemo vas svakako dočekati ako Vam bude problem pronaći nas. To je u samom krugu tržnice na Volovčici. Autobusna stanica je odmah pored Trga Volovčica i mjesta za parkiranje ima svuda okolo i ne plaća se. Autobusna linija koja vozi do tamo je 215.

Uzmite svoje karimate, jastučiće i dekice. Bočica s vodom svakako!

S obzirom na ograničen broj mjesta, obvezna je prijava na: [email protected] ili na https://www.facebook.com/zvukoterapija.kamala/ ili na sljedeće brojeve: Andreja 0989102572, Gorana 0912332010.

Nakon prijave šaljemo podatke za uplatu, s kojom ujedno i osiguravate svoje mjesto. Za uplate do 28. studenoga cijena je 50 kn, a za uplate nakon tog datuma cijena je 70 kn.

Vidimo se 🙂

Namaste

A&G

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here