SEMINAR ANĐELI ŠAPUĆU SA AKI SUNCE u ZAGREBU – 2.12.2017

OBRADUJTE SEBE SEMINAROM ANĐELI ŠAPUĆU KAO ŠTO ĆU JA VAS, DOBRO MI DOŠLI

SEMINAR SE ODRŽAVA 2.12.2017
Seminar je podeljen u dva dela :
1. Predavanje
2. Radionica

Seminar je kreiran da biste osvestili ko ste, osetili svog Anđela, povezali se sa njim, dobili poruku, opustili se i otišli nasmejani i transformisani. Biće puno prazničnih iznenađenja.

Prošle godine sam imala tu čast da budem u vašem gradu kad je bio Advent i oduševila sam se jer sam shvatila da je Zagreb grad Anđela, pogotovo kad su praznici. Zato dolazim i ove godine, da vam prenesem poruke naših milih Anđela. Mnogi od vas će prvi put čuti, a neki možda već i znaju, ali znam da niko neće ostati ravnodušan.

Sa radošću vas očekujem. Verujete i dalje u Anđele, a ja ću se potruditi da ih osetite.
Seminar traje od 18-22 h.
Mesto održavanja Udruga Vestigium, Rudeška 142, Zagreb.

Jako se radujem seminaru koji sam kreirala zbog vas, jer uvek dobijemo zajedno nove spoznaje o sebi i Anđelima.
Anđeli su deo života i ne možemo ih odvojiti od ljubavi prema sebi, oproštaja, prihvatanja, zahvalnosti i od svega onoga što sačinjava život.
Anđeli nam pomažu da lakše i kvalitetnije rešavamo životne zadatke, zato postoje.
Ako želite da čujete o Anđelima, da vidite šta to žele da vam šapnu, ovo je seminar za vas..

*Prvi deo je planiran za predavanje, da čujete o Anđelima, upoznajte se sa njima, pricamo o životnim temama koje vam mogu promeniti život, dajem oraktične savete.
*Drugi deo je planiran za radionicu , na kojoj zaista praktično radimo i povezujemo se sa Anđelima i prenosim vam Anđeoske poruke koje vam mogu pomoci u ovom periodu života.

Seminar kreće u 18 h i trajaće do 21:30, pola sata ostavljamo za potpisivanje knjiga, slikanje i sva pitanja.

Ulaznice su u prodaji, dok se mesta ne popune jer ovo je jedan interaktivni seminar u kojem učestvujemo Anđeli, vi i ja ♥.

Da se upoznate sa vašim domaćinom :


Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988.godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, sada je na master iz oblasti ljudskih resursa, jer to je oblast koju Aki najviše voli, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro.

Aki Sunce je pisac, inspirativni i životni trener – life coach, Anđeoski iscelitelj i kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću.

Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima seminara i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli.Izdala je svoju prvu knjigu ” Sjaj ljubavi uz Anđele ” u oktobru 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice ” Anđeli šapuću sa Aki Sunce “.

Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi. Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Moći ćete da kupite knjige sa potpisom autora : Knjiga Sjaj ljubavi uz Anđele , kao i Dnevnik Anđela .
U ponudi će biti još i Anđeoske Kartice “Anđeli šapuću sa Aki Sunce “, nakit sa porukom Anđela, šolje, kristali, Energetske slike kao i Anđeoski miršljavi sapuni.

Za sve informacije i prijave koje su obavezne, pišite putem fb stranice Aki Sunce ili na mail [email protected]
Sa radošću vas očekujem. Verujte i dalje u Anđele, a ja ću se potruditi da ih osetite.

Ovako smo se družili prošle godine, sve detalje vezano za seminar možete pogledati na sledećem linku : https://www.facebook.com/events/1646745045348597/.

VIDIMO SE 2.12.2017 DA VIDIMO ŠTA TO ANĐELI ŽELE BAŠ VAMA DA ŠAPNU.

AKCIJA DARIVANJA

Darujem tri poklona za praznike: Knjiga ” Sjaj Ljubavi uz Anđele “, Anđeoske kartice ” Anđeli šapuću sa Aki Sunce ” i jednu ulaznicu za seminar Anđeli šapuću 2.12.2017.

Potrebno je naznačiti :

  • šta biste voleli da dobijete od ova tri poklona ,
  • zašto treba baš vas da odaberem,
  • da li verujete u Anđele ?

Odgovore pošaljite u inbox moje FB stranice – Aki SunceAko su odgovori potpuni, odnosno da li ste odogovor na ova tri pitanja, učestvujete u AKCIJI DARIVANJA. Dobitnike objavljujem 29.11 u 20 h.

Možete me pronaći na :

You tube kanalu : ANĐELI ŠAPUĆU SA AKI SUNCE

FB stranica : Aki Sunce

FB grupa : Andjeli i Andjeoske poruke od Aki Sunce

Instagram : aki_sunce_andjeoskeporuke        Sajt : www.akisunce888.wordpress.com

Prethodna objavaJeste li prosjek ili iznimka?
Slijedeća objavaJoga nije samo tijelo, ali tijelo je odličan početak – pozivamo vas na besplatne satove Joge!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here