Dođite i zaplovite u mirne i zanosne vode transcendentalnih vibracija, opustite se uz duhovne pjesme i melodiozne zvukove nesvakidašnjih instrumenata, te uz osvježavajuće okuse i mirise. Pjevanje će biti praćeno tradicionalnim indijskim instrumentima poput harmonija, karatala, mridange… – čijim aranžmanima ćemo se prepustiti u potrazi za dubokim i intimnim iskustvima.

Yoga Is Music je nezavisan i neprofitan projekt u kojem sudjeluju udruge i yoga-centri diljem Europe. Povezuje ih zajednička inicijativa primjene glazbe kao medija za duhovni napredak i samospoznaju, u formi indijskog kirtana. Namjera ovog projekta je omogućiti duhovno druženje stremiteljima iz različitih tradicija organiziranjem redovitih okupljanja, radionica i koncerata, te ostalih duhovno-glazbenih zbivanja.

Kirtan je jedan od najstarijih procesa uzdizanja svijesti melodičnim ponavljanjem transcendentalnih zvučnih vibracija, prisutan u svim duhovnim tradicijama. To je glazbeno-meditativna forma u kojoj sudionici grupnim slušanjem, pjevanjem i ponavljanjem vedskih mantri (manas = um, trayate = osloboditi) uz pratnju instrumenata stvaraju opuštenu i meditativnu atmosferu, dajući prostor svakom pojedincu za vrlo intimno i individualno iskustvo druženja s Duhovnom energijom. Ove aktivnosti potiču sklad i harmoniju uma i tijela, te nas dovode u stanje mira i blaženstva.

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na proljetnu kirtan-večer u Zagrebu, u petak 03.03.2018. u 19 sati, u Fitness club Insanity na Miramarskoj.
Kao i uvijek, očekuje Vas ukusna vegetarijanska zakuska poslije koncerta.
Veselimo se Vašem dolasku!

Također, pozivamo sve zainteresirane glazbenike i izvođače kirtana/bhajana koji žele podjeliti svoja glazbeno-meditativna iskustva da se jave za eventualnu izvedbu u narednim programima projekta.

Mjesto: Fitness club Insanity, Miramarski odvojak 5, Zagreb
Vrijeme: 03.03.2018. u 19 sati

Organizator:
[email protected]
092 / 245 33 64
www.yogaismusic.com
YogaIsMusicOnFacebook

Ulaz: besplatan, a donacije za pokrivanje troškova organizacije su vrlo dobrodošle.

Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.03.2018.
Slijedeća objavaZašto ima toliko mnogo nesretnih ljudi? 7 najčešćih razloga nezadovoljstva i kako ih eliminirati
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.