Na osnovnom seminaru šamanizma sudionici se upoznaju sa metodama ‘core’ šamanizma, univerzalnima ili skoro univerzalnima metodama šamana: to su šamansko putovanje u nesvakidašnju realnost sa namjerom rješavanja problema i isceljivanja.

Težište seminara je klasično šamansko putovanje, bitna vizionarska metoda koju koriste ljudi diljem svijeta u svrhu istraživanja skrivenih univerzuma, nama poznatih ponajviše iz mitova i snova. Sudionici su, uz pomoč ravnomjernog bubnjanja i drugih tehnika pomoču kojih dostižemo šamansko stanje svjesti, posvječeni u znanje šamanskog putovanja, probude vlastite duhovne sposobnosti i ponovo uspostave vezu sa prirodom.

Sudionici na seminaru izmjenjuju vlastita iskustva i otkriča stečena na šamanskim putovanjima, dok rade u parovima upoznavaju šamanske načine divinacije i isceljivanja. Isto tako upoznajo načine za šamanska putovanja u nesvakidašnju realnost kdje susreču i upoznavaju vlastite duhovne pomočnike.

Sudionici nauče kako upotrebljavati šamanska putovanja u svrhu obnavljanja duhovnih snaga i zdravlja, kako koristiti šamanizam u svakodnevnom životu kako bi mogli pomoči i isceljivati sebe, druge i naš planet Zemlju.

Osnovni seminar “Put šamana” preduvjet je za surađivanje na naprednim seminarima Foundation for Shamanic Studies.
Datum: 3. i 4. ožujak 2018
Mjesto održavanja seminara: Zagreb
Kotizacija: 140,00 eur

Kontakt za prijavu i više informacija:

Nicole P. Drakulič Trninić
0038598409093
[email protected]
www.homoludens.si

PRIJAVITE SE PREKO DONJE PRIJAVNICE.

Prethodna objavaVježba za potpuni mir, blagostanje i samospoznaju
Slijedeća objava10.02. Zagreb – Radionica: 4 kvadranta
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here